Beaba Robot bucatarie - babycook plus gri

Beaba Robot bucatarie - babycook plus gri

  • Robot Babycook Duo Gri Pregateste o masa completa pentru bebe, de la antreu pana la desert in doar cateva minute gratie noului robot Babycook Duo® de la Béaba.
  • Robotul Babycook® Duo gateste cu aburi in mai putin de 15 minute felul principal in unul din vase si desertul in cel de-al doilea.
  • Cu ajutorul robotului Babycook® Duo puteti pregati in acelasi timp masa bebelusului, cat si masa fratiorului sau mai mare.
  • Robotul Babycook® Duo, prevazut cu doua vase de preparare mari, BPA free, cu volum de 1100 ml va permite sa preparati din timp feluri de mancare delicioase si sanatoase pentru bebe.
  • Iata cum functioneaza: Fierbe rapid, cu aburi, in doar 15 minute, astfel incat toate vitaminele si mineralele raman in alimente; Robot 4 in 1: este steamer, blender, reincalzeste si decongeleaza mancarea; Pregateste hrana sanatoasa, bogata in vitamine si minerale; Practic si simplu: folositi o singura mana; Sistem patentat “Easy Click” si Avertizare Sonora la terminarea ciclului de gatire; Doua vase gradate mari cu volum de 1100 ml; Mixare gradata pentru obtinerea texturii dorite: piureuri soft pentru bebelusii mai mici si mancarica cu granulatie mai mare pentru bebelusii mai mari, care au deja dintisori.
  • Robotul Babycook® Duo de la Béaba se livreaza impreuna cu spatula speciala pentru piureuri si are inclus un manual de diversificare a alimentatiei bebelusului cu retete de diversificare aprobate de medici pediatri.
  • Robotul Babycook® Duo este fabricat din material BPA free, non-alergen conform cu standardele Uniunii Europene.
  • Robotul Babycook® Duo este singurul robot care poate prepara orez sau paste atunci cand este folosit impreuna cu recipientul special pentru orez.
  • Pentru a da un plus de savoare mancarii bebelusului puteti folosi recipientul special pentru condimente.
  • Recipientul pentru prepararea orezului, recipientul pentru condimente si geanta de transport pentru robot se achizitioneaza separat.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

FunctioneazaFierbe rapid cu aburi in doar 15 minute astfel incat toate vitaminele si mineralele raman in alimente
Robot 4 in 1Este steamer blender reincalzeste si decongeleaza mancarea
Practic si simpluFolositi o singura mana
Mixare gradata pentru obtinerea texturii doritePiureuri soft pentru bebelusii mai mici si mancarica cu granulatie mai mare pentru bebelusii mai mari care au deja dintisori
Nivel apa1 ( 110 ml)
2 (140 ml)
3 (160 ml)
AtentieMorcovul cartofii si napii se fierb taiati in bucati de 1 cmx1 cm atentionare specialaconsultativa intotdeauna pediatrul inainte de introducerea unui aliment nou in alimentatia bebelusului

Inapoi sus