Saltea cocos spuma poliuretanica hrisca Lux 120/60/9 cm

Saltea cocos spuma poliuretanica hrisca Lux 120/60/9 cm

  • Salteaua Cocos Spuma Poliuretanica Hrisca Lux are captuseala alba din polyester 100%. Materialul este certificat conform standardelor PZH, OKO TEX Standard 100 (fara substante toxice).Captuseala din polyester 100 % netesut este usor detasabila.
  • Se poate spala la masina de spalat cu centrifugare.Stratul de hrisca este independent de saltea si nu este fixat de captuseala, astfel ca nu exista risc de decolorare la spalarea la masina.Salteaua Cocos Spuma Poliuretanica Hrisca Lux are doua fete si o inaltime de 9 cm.
  • Pana la varsta de 8 luni se recomanda ca bebelusul sa doarma pe partea cu cocos care asigura dezvoltarea corecta a coloanei vertebrale a copilului, iar dupa varsta de 8 luni bebelusul poate dormi pe partea cu hrisca.
  • Salteaua este formata din 6 straturi:1.Captuseala din polyester 100%2.Strat terapeutic din hrisca naturala3.Strat de spuma poliuretanica4.Strat din fibra de silicon5.Strat din latex natural combinat cu fibre de cocos tip B6.Strat din fibre de silicon Dimensiuni: 120/ 60 cmGrosime: 9 cm Fibrele din cocos natural si semintele de hrisca asigura buna ventilatie a saltelei si au proprietati antialergice, impiedicand depunerea prafului si dezvoltarea acarienilor si a sporilor de ciuperci.
  • Totodata, atat hrisca, cat si cocosul sunt materiale termoizolante foarte bune, astfel incat salteaua nu se incinge vara, iar iarna asigura o temperatura optima pentru somn...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Straturi1captuseala din polyester 1002strat terapeutic din hrisca naturala3strat de spuma poliuretanica4strat din fibra de silicon5strat din latex natural combinat cu fibre de cocos tip
Dimensiuni120 60 cmgrosime9 cm

Inapoi sus