Ferrari Scaun auto be line sp 9-36 kg

Ferrari Scaun auto be line sp 9-36 kg

  • Grupa 1/2/3, de la 8 luni i 12 ani (9 36 kg) Aprobat conform ECE R44/04 Acest scaun autoacopera toate categoriile de varsta, de la 8 luni la 12 ani (= sfaritul cerinei pentru utilizarea unui scaun de masina), datorita perioadei lungi de utilizare i spatarului reglabil pe inalime.
  • Pentru grupa 3, spatarul nu are nevoie sa fie eliminat datorita tetiere sale reglabile.
  • Acesta a fost proiectat pentru un standard ridicat de sigurana, precum i pentru factorii ortopedici : pernute moi, scaunul auto are o forma anatomica ce asigura eliminarea oboselii pe parcursul unei calatorii mai lungi.
  • Avand o tetiera ce se extinde destul de mult, spatarul ofera un confort suplimentar i sigurana chiar i in eventualitatea unei coliziuni laterale.
  • Inalimea poate fi ajustata i pot fi astfel modificata optim pentru marimea corpului copilului.
  • Reductorul scaunul poate fi scos.
  • BeLine SP Ferrari este echipat cu husa confortabila si moale, care este uor detasabila i lavabila.
  • Caracteristici : Inalimea spatarului este reglabila; Cotiere confortabile; Pozitionare optima a centurii masinii prin intermediul sistemului de ghidare; Protectie optima pentru impactul lateral; Specificaii tehnice: Direcia de montare: cu fata la directia de rulare; Ajustarea tetierei: 7 pozitii de ajustare; Clasele de greutate: 1-2-3; intre 9-36 kg; Sistemul de prindere: centura cu prindere in 5 puncte; Material: 100% poliester, lavabil pana la 30 C; Montarea in maina: pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului din dreapta (in tarile in care legislatia permite acest lucru in Romania legislatia nu permite asezarea copilului pe scaunul pasagerului din fata pana la 12 ani, decat in scaunele auto(scoici) puse cu spatele la sensul de mers cu airbagul dezactivat, intre 0 si 9kg. )..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

OrtopediciPernute moi scaunul auto are o forma anatomica ce asigura eliminarea oboselii pe parcursul unei calatorii mai lungi
Caracteristici
Specificaii tehnice
Direcia de montareCu fata la directia de rulare
Ajustarea tetierei7 pozitii de ajustare
Clasele de greutate123
Sistemul de prindereCentura cu prindere in 5 puncte
Material100 poliester lavabil pana la 30
Montarea in mainaPe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului din dreapta (in tarile in care legislatia permite acest lucru in

Inapoi sus