Nania Scaun auto isofix i-max sp 9-36 kg agora petrol

Nania Scaun auto isofix i-max sp 9-36 kg agora petrol

  • Grupa 1/2/3; 9-36 kg ; aproximativ 8 luni la 12 ani Aprobat conform ECE R44/04 In timp ce tinerii pasagerii obin un sentiment de Formula 1 cu sistemul de siguranta al centurii cu prindere in 5 puncte, iar scaunul monobloc este optimizat pentru protecia in cazul unei coliziuni laterale, parinii vor fi extrem de multumiti si datorita preului de achiziie redus.
  • Cele mai importante valori de sigurana i echipamentele confortabile ofera o clasare cat mai buna scaunului auto I-max SP ISOFIX.
  • Deci, I-Max-ul SP ISOFIX dezvoltat de Osann intr-o cooperare germano/franceza castiga din nou Grand Prix-ul scaunelor auto!
  • Specificatii tehnice: Tetiera ajustabila pe 7 nivele de inalime; Datorita sistemului monobloc (turnat dintr-o singura piesa) scaunul auto este optimizat pentru impactul lateral; BEEEP!
  • Sistem de blocare al hamurilor cu funcie de alarma; Ham de siguranta cu sistem de fixare in 5 puncte; Fixare in masina cu sistemul ISOFIX inglobat in scaun; Sistem antibasculare conferit de Top Teather (chinga cu fixare in portbagaj sau in spatele tetierelor banchetei) Cotierele mobile fac asezarea sau scoaterea copilului din scaun sa se realizeze cu usurinta, conferind copilului confort pentru sprijinirea bratelor ; Reductoare de sezut, spate si cap detasabile.
  • Specificatii: Dimensiuni exterioare (L x W x H): 45 x 45 x 72 88 cm Dimensiuni zona Seat (L x W): 34 x 40 cm Inaltimea spatarului: 64-75 cm Montarea in masina: Bancheta din spate sau scaun de pasager Directie instalare: inainte Ajustarea tetierei: 7 ori Greutate: 8kg Greutate Clasa: I-III, 9-36 kg Sistem de fixare: 5 puncte ham Material: 100% poliester, lavabile de pana la 30 C..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Tehnice
SpecificatiiDimensiuni exterioare (l x
H)45 x 45 x 72 88 cm
W)34 x 40 cm
Inaltimea spatarului6475 cm
Montarea in masinaBancheta din spate sau scaun de pasager
Directie instalareInainte
Ajustarea tetierei7 ori
Greutate8kg
ClasaIiii 936 kg
Sistem de fixare5 puncte ham
Material100 poliester lavabile de pana la 30

Inapoi sus