Cybex Scaun auto pallas

Cybex Scaun auto pallas

  • Produs disponibil cu precomanda!
  • Scaunul auto pentru copii Pallas este destinat copiilor care au greutatea intre 9 kg si 36 kg.
  • Multumita pernei care se aseaza in fata copilului, siguranta este mult sporita fata de scaunele auto traditionale pentru aceeasi grupa care sunt prevazute cu hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte.
  • Cu o miscare simpla, Pallas se transforma dintr-un scaun grupa pentru Grupa 1, intr-unul pentru Grupa 2/3. Pallas a fost ales castigator de catre organizatia din Germania, Stiftung Warentest si a obtinut calificativul Sehr Gut (Very Good) acordat de catrewww.autobild.de.Reglajul facilce transforma scaunul in unul de grupa 2/3, permitand o utilizare indelungata a scaunului de la 9 luni pana la aproximativ 12 ani (9-36kg). Datorita pernei sale de siguranta scaunul auto Cybex Pallas este deschizator de drumuri intrucat confera o protectie sporita copilului.
  • In cazul unui accident, perna frontala de siguranta functioneaza asemenea unui airbag ce preia fortele din partea superioara a corpului copilului si le distribuie in mod egal pe o suprafata mai mare.Centura nu poate astfel rani copilul, iar zonele sale sensibile precum gatul si umerii sunt protejate.
  • Initial scaunul auto Pallas grupa 1, se utilizeaza cu o pernade sigurantareglabila (de la 9 la 18 kg) ce ofera protectie optima fara sa restrictioneze copilul.
  • Perna de siguranta se sprijina pe scaun, fiind fixata intr-un lacas special reglabil -in felul acesta nu restrictioneaza copilul si face ca scaunul sa fie foarte confortabil si placut.
  • Aceasta inovatie estebrevetata de catre Cybex.
  • Caracteristici generale scaun auto copii Pallas: Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg Are spatarul reglabil, permitand copilului sa doarma.Permite reglajul facil al pozitiei de somn cu o singura mana, fara a fi necesara scoaterea copilului din scaun.
  • Perna pentru cap este reglabila (3 pozitii diferite), acest sistem de reglare fiind un concept patentat.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PallasSe utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg
Pentru grupa de varsta 123 (greutatea9 36 kg sau aproximativ 9 luni 12 ani)
Reglabil pe inaltime11 pozitii
Tetiera reglabila3 pozitii
Garantie2 ani
Dimensiunile cutiei470 x 470 x 740 (mm)
H / mm)470 x 455 x 720 890
Greutate scaun97 kg 57 kg

Inapoi sus