Inglesina Scaun auto prime miglia isofix red

Inglesina Scaun auto prime miglia isofix red

  • Prime Miglia I-FIX este noua generatie de scaune avansate din punct de vedere tehnologic.
  • Cel mai nou produs din gama de scaune auto de la Inglesina, Mille Miglia I-FIX este dotat cu sistemul de prindere Isofix, care permite instalarea scaunului in maina, dintr-o singura micare, fara a exista riscul instalarilor greite.
  • Caracteristici: -ECHIPAT CU CONECTORI ISOFIX -Scaun auto omologat pentru grupele 1-2-3 (9-36 kg) conform standardului european ECE 44/04, pentru folosirea cu / fara centuri de siguranta. -Utilizabil cu spatar fara centuri proprii (Gr. 2-3). -Sistem de centuri de sigurana in 5 puncte; sistem centralizat de reglare a centurii. -Spatarul se detaseaza pentru a putea fi folosit ca inalator (Gr. 3 22-36 kg) -Spatar reglabil in inalime pe 6 poziii. -Suport pentru cap (tetiera) reglabil (4 poziii pe verticala, 5 poziii pe orizontala). -Spatarul poate fi inclinat pentru a adera la unghiul de inclinare al banchetei. -Buzunar de stocare aflat pe lateral. -Husa complet detaabila i lavabila la 30c. -Poziionare in maina: cu faa spre sensul de mers. -Ghidaje laterale pentru centura masinii, cu sistem de siguranta anti-eliberare. -Sistem de protectie laterala a capului in caz de impact. -Spatarul se poate inclina pentru a adera la unghiul banchetei -Buzunar lateral. -Protectii pentru umeri din neopren pentru a absorbi socul in caz de impact.
  • Husa detasabila complet si lavabila manual la 30 C. -Nu prezinta pozitii proprii de inclinare a spatarului.
  • Detalii tehnice: Material baza: HDPE Material textil: polyester / burete 10 mm Centuri de siguranta in 5 puncte Fixare: sistem Isofix + centura masinii in 3 puncte Pozitionare in masina: DOAR in sensul de mers Dimensiuni: adancime 44 cm / latime 45 cm / inaltime 70 cm Greutate totala: Kg. 7,2 Certificari: ECE 44/04..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciEchipat
Sistem centralizat de reglare a centurii. -spatarul se detaseaza pentru a putea fi folosit ca inalator (gr. 3 - 22-36 kg) -spatar reglabil in inalime pe 6 poziii. -suport pentru cap (tetiera) reglabil (4 poziii pe verticala, 5 poziii pe orizontala). -spatarul poate fi inclinat pentru a adera la unghiul de inclinare al banchetei. -buzunar de stocare aflat pe lateral. -husa complet detaabila i lavabila la 30c. -poziionare in mainaCu faa spre sensul de mers ghidaje laterale pentru centura masinii cu sistem de siguranta antieliberare sistem de protectie laterala a capului in caz de impact spatarul se poate inclina pentru a adera la unghiul banchetei buzunar lateral protectii pentru umeri din neopren pentru a absorbi socul in caz de impact
Detalii tehniceMaterial bazahdpe
Material textilPolyester burete 10 mm
FixareSistem
Pozitionare in masinaDoar in sensul de mers
DimensiuniAdancime 44 cm latime 45 cm inaltime 70 cm
Greutate totalaKg 72
CertificariEce 4404

Inapoi sus