Clientii care au vazut acest produs au vazut si


Cybex Scaun auto sirona isofix midnight blue

Cybex Scaun auto sirona isofix midnight blue

  • Parintii din toata lumea au un tel comun: doresc cel mai confortabil si mai sigur scaun auto pentru copiii lor.
  • Cybex a combinat tehnologia din toata lumea, utilizata la realizarea scaunelor auto, pentru a oferi un produs revolutionar: Sirona cu isofix.
  • Scaunul auto pentru copii Sirona cu sistem isofix, pentru grupa 0 / 1 (0 18 kg), a fost insipirat din solutiile de siguranta prezente in toata lumea, unindu-le intr-un singur produs, adaugand noi tehnologii revolutionare, in timp ce s-a incercat pastrarea celui mai inalt nivel de accesibilitate si confort pentru copil si parinti, deci s-a incercat transformarea imposibilului in posibil.
  • Castigator al RedDot Design Award 2012, Sirona de la Cybex isi propune nu doar sa respecte normele de siguranta si confort ale scaunelor auto care fac parte din aceasta grupa, ci sa depaseasca limitele si sa ofere innovatii care sa ofere cele mai bune solutii pentru transportul in siguranta al copiilor.
  • De ce este Cybex Sirona atat de diferit fata de alte scaune auto care se utilizeaza cu spatele la directia de mers?
  • Pentru un scaun auto care face parte din grupa 0+ (0-9 kg) si 1 (9-18 kg), Sirona ofera cea mai eficienta combinatie din intreaga lume, fiind un scaun cu sistem isofix care poate fi utilizat cu spatele si cu fata la directia de mers.
  • Sirona poate fi utilizat cu spatele la directia de mers pentru copii cu greutatea intre 0 si 9 kg (conform ultimelor studii, cu cat copilul sta mai mult in scaun cu spatele la directia de mers, cu atat siguranta este mai ridicata deci daca are loc in scaun, poate sta pana la 18 kg). Scaunul beneficiaza de hamuri de siguranta proprii, cu care copilul va fi prins in scaun.
  • Sirona de la Cybex, poate fi utilizat si cu fata la directia de mers, pentru copii cu greutatea intre 9 si 18 kg.
  • In acest caz, hamurile de siguranta proprii ale scaunului nu vor mai putea fi utilizate, in locul lor utilizandu-se perna frontala ajustabila.
  • Ca urmare a sistemului ingenios de constructie, copiii beneficiaza de mai mult loc pentru picioare, atunci cand sunt astezati cu spatele la directia de mers, dar in acelasi timp beneficiaza de acelasi confort ca atunci cand sunt asezati cu fata catre directia de mers.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ComunDoresc cel mai confortabil si mai sigur scaun auto pentru copiii lor
Cybex a combinat tehnologia din toata lumea, utilizata la realizarea scaunelor auto, pentru a oferi un produs revolutionarSirona cu isofix
IsofixScaun auto pentru grupa 0 1 (greutatea 0 18 kg)grupa 0 (09kg) utilizare cu spatele la directia de mers cu prinderea copilului in hamurile proprii grupa 1 (918 kg) utilizarea cu fata la directia de mers cu perna frontala ajustabila (sistem in curs de patentare)
Grupa de varsta 01 (greutatea0 19 kg sau aproximativ 0 luni 4 ani)
Spatar reglabil7 10 pozitii
Tetiera reglabila pe inaltime10 pozitii
Garantie2 ani
H / cm)690 x 440 x 530 580
Greutate scaunAproximativ 15 kg

Inapoi sus