Magna Tiles Set de constructie-magna-tiles solid colors set magnetic

Magna Tiles Set de constructie-magna-tiles solid colors set magnetic

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Magna-Tiles Solid Colors Deluxe cu 48 de piese magnetice mate, in culori intense, este un set special ce contine piese unice, care incurajeaza si mai mult creativitatea si imaginatia si permit obtinerea unor constructii inedite.
  • Aceste piese solide, mate, in culori intense, au magneti in interiorul lor care ii vor ajuta pe cei mici sa construiasca orice isi imagineaza.
  • Copiii pot crea diverse figuri geometrice plane si in spatiu (patrate, prisme, triungiuri, cuburi, piramide si alte forme geometrice), explorand astfel matematica si relatiile in spatiu.
  • Pe langa piesele obisnuite, acest set special include piese exclusive, cum ar fi: un sasiu cu roti, o usa, o arcada, un cadru de usa, triunghiuri cu gauri si piese de imaginatie, care vor captiva mintea si vor dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor.Setul Magna-Tiles Solid Colors Deluxe include: 48 de piese magnetice mate, viu colorate: 12 patrate mici, 3 patrate mari, 9 triunghiuri echilaterale, 10 triunghiuri dreptunghice, 6 triunghiuri isoscele, 1 sasiu cu roti, 2 piese de imaginatie, 2 triunghiuri echilaterale gaurite, 1 arcada, 1 cadru de usa patrat, 1 usa cu balamale magnetice.
  • Pe pachet sunt redate cateva modele de constructii insa, imediat ce le vor incerca pe acestea, copiii isi pot testa imaginatia, construind o multime de modele uimitoare.Fiecare piesa are magneti pe margini, insa este un secret capacitatea unica de a se atrage reciproc, chiar si atunci cand sunt rotiti invers.Piesele au dimensiuni potivite pentru copii, pentru a putea fi folosite cu usurinta.Toate seturile Magna-Tiles sunt compatibile intre ele.
  • Magna-Tiles Solid Colors Deluxe 48 poate constitui un cadou minunat sau poate completa cu succes orice colectie Magna-Tiles.Magna-Tiles mentine active timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.Dezvolta gandirea logica si critica, rationamentul matematic, abilitatile de rezolvare a problemelor spatiale, imaginatia si creativitatea.
  • In plus, Magna-Tiles face ca invatarea sa fie distractiva, mareste timpul si capacitatea de concentrare a copiilor, mentinandu-le atentia ocupata cu ceva educational.Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea.
  • Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!
  • Castigatoare a nenumarate premii pentru excelenta in educatie, seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt locul unde matematica, stiinta, creativitatea si imaginatia se intalnesc.Seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice si respecta standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM și CPSIA.
  • Greutatea setului: 2.3 kgFiecare forma are o baza de 7.62 cmDimensiuni pachet: 48 x 32 x 7 cm Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

295.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Magna Tiles Set de constructie-magna-tiles solid colors set magnetic

Magna Tiles Set de constructie-magna-tiles solid colors set magnetic

295.90 Lei

Detalii produs

FiUn sasiu cu roti o usa o arcada un cadru de usa triunghiuri cu gauri si piese de imaginatie care vor captiva mintea si vor dezvolta imaginatia si creativitatea copiilorsetul
Deluxe include48 de piese magnetice mate viu colorate12 patrate mici 3 patrate mari 9 triunghiuri echilaterale 10 triunghiuri dreptunghice 6 triunghiuri isoscele 1 sasiu cu roti 2 piese de imaginatie 2 triunghiuri echilaterale gaurite 1 arcada 1 cadru de usa patrat 1 usa cu balamale magnetice
Greutatea setului23 kgfiecare forma are o baza de 762 cmdimensiuni pachet48 x 32 x 7 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus