Candide Baby Set lenjerie 2 piese tinours

Candide Baby Set lenjerie 2 piese tinours

  • Lenjeria pentru patut bebelusi, format din 2 piese, face parte din colectia Tinours de la Candide.
  • Colectia Bebe Tradition a fost conceputa pentru fetite si baieti deopotriva.
  • Culorile bej, usor ciocolatiu si crem, creeaza atmosfera perfecta, moale si usor pufoasa, pentru ursuletul si broderiile delicate aplicate pe materialul textil.
  • O combinatie chic, astfel se poate descrie colectia Bebe Tradition, colectie care a fost actualizata cu noi modele si combinatii de culori, care poarta numele Tinours.
  • Setul contine: cearsaf pilota 100 x 140 cm husa perna 40 x 60 cm Piesele se pot utiliza pentru patuturi cu dimensiunile 60 x 120 cm sau 70 x 140 cm.
  • Materialele din care este realizata: cearsaf pilota 50% bumbac si 50% poliester husa perna 50% bumbac si 50% poliester Printre avantajele utilizarii unei combinatii intre bumbac si poliester: bumbacul lasa pielea sa respire si este delicat cu pielea, iar in combinatie cu poliesterul, materialul devine mai rezistent si durabil, tesatura pastrandu-si forma in timp.
  • Articol omologat realizat conform normei XPG 30-106/2009 Recomandari generale: Temperatura in camera copilului este recomandata a fi pastrata in jurul valorii de 19 grade C...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Contine cearsaf pilota 100 x 140 cm husa perna 40 x 60 cm
Materialele din care este realizata cearsaf pilota 50 bumbac si 50 poliester husa perna 50 bumbac si 50 poliester
Printre avantajele utilizarii unei combinatii intre bumbac si poliesterBumbacul lasa pielea sa respire si este delicat cu pielea iar in combinatie cu poliesterul materialul devine mai rezistent si durabil tesatura pastrandusi forma in timp
Recomandari generaleTemperatura in camera copilului este recomandata a fi pastrata in jurul valorii de 19 grade

Inapoi sus