Rotho-baby Design Sezlong de baie nou nascut pt cadita top&top xtra swedish green rotho babydesign

Rotho-baby Design Sezlong de baie nou nascut pt cadita top&top xtra swedish green rotho babydesign

  • Sezlong de baie nou nascut pt cadita Top&Top Xtra Rotho Sezlong de baie pentru bebelus special conceput pentru caditele Top si TopXtra de la Rotho babydesinSiguranță și confort!Format anatomică și ergonomica, suport de o mai mare siguranță și confort în timpul spalarii bebelusului.Suprafața anti-alunecare pentru fixare sigură.Special dezvoltat pentru cadita StyLe.Lungime: 60,5cm; lățime: 33cm; Înălțime: 9,5cmUșor de curățat: doar se spală cu apă și săpunProdus de înaltă calitate, polipropilenă reciclabila.Robust, cu pereți groși și de lungă durată de calitateMade in GermanyPentru a utiliza numai în combinație cu cadita de baie Top si TopXtra Art. 20001 si 20500 Rotho babydesin Design-ul noii linii de baie Xtra este influențată în principal de câțiva ani de experiență de cele mai de succes linii de baie TOP de la Rotho babydesign.
  • Grație unor studii detaliate si cercetari am ajuns pentru a îmbunătăți proiectarea liniei TOP în condiții de siguranță și de formă. Pentru binele părinților și copilului toate cerințele și exigențele Unității TOP Xtra baie și Comfort-oliță. Obs.
  • Imaginile cu accesorii sunt numai cu titlu de prezentare...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Style.lungime605cm
Latime33cm
Inaltime95cmusor de curatatdoar se spala cu apa si sapunprodus de inalta calitate polipropilena reciclabilarobust cu pereti grosi si de lunga durata de calitatemade in

Inapoi sus