Clientii care au vazut acest produs au vazut si


SMOBY DISNEY FROZEN TROTINETA PLIABILA CU 2 ROTI

SMOBY DISNEY FROZEN TROTINETA PLIABILA CU 2 ROTI

  • SMOBY DISNEY FROZEN TROTINETA PLIABILA CU 2 ROTI 7600750325 Caracteristici: -Trotineta pliabila cu 2 roti cu personaje Disney Frozen. -Ghidon reglabil pentru a se regla pe inaltimea dorita. -Placa antiderapanta. -Cadru usor din aluminiu pentru stabilitate si siguranta. -Pliere usoara. -Frana pe spate. -Suporta o greutate de pana la 50 kg. -Dimensiuni:inaltime de la 62 cm pana la 84 cm si lungime de 41,5 cm. -Se recomanda purtarea echipamentelor de protectie. -Dimensiuni:70 x 32 x 83 cm. -Greutate:2 kg. -Varsta recomandata: 3 ani+. SMOBY 7600750325 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciTrotineta pliabila cu 2 roti cu personaje
Frozen. -ghidon reglabil pentru a se regla pe inaltimea dorita. -placa antiderapanta. -cadru usor din aluminiu pentru stabilitate si siguranta. -pliere usoara. -frana pe spate. -suporta o greutate de pana la 50 kg. -dimensiuniInaltime de la 62 cm pana la 84 cm si lungime de 415 cm se recomanda purtarea echipamentelor de protectie dimensiuni70 x 32 x 83 cm greutate2 kg varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus