Spatiu de joaca climbing Little Tikes

Spatiu de joaca climbing Little Tikes

  • Spatiu de joaca Climbing Wall Challenging Little Tikes Spatiul include : 2 leagane tip curea, platforma de catarare, tobogan, casuta dotata cu volan, locul de joaca este din plastic rezistent.Locul de joaca este din plastic rezistent uv si intemperii.Conceput conform normelor de siguranta CEGreutate suportata: maxim 90 kgVarsta recomandata de producator: peste 3 aniDimensiuni: 365 x 173 x 193 cm Atentie!!! Transportul in Bucuresti la acest produs este gratuit va rugam contactati-ne pentru detalii!
  • Little Tikes face jucarii de interior si exterior pentru copii.
  • Jucariile lor încurajeza copiii sa fie creativi si activi în acelasi timp stimuland joca distractiva si imaginatia copilului.Little Tikes a inceput sa fabrice jucarii pentru copii în Hudson, Ohio din 1970 avand astfel peste 40 de ani de experienta.Little Tikes este decisa sa faca in conditii de siguranta jucarii de calitate, durabile care sa încurajeze descoperirea si învatarea prin joc a calitatilor de a fi activ, creativ, si comunicativ.
  • Little Tikes îndeamna copiii sa joace în aer liber si , sa creasca! 171093..

1,928.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Spatiu de joaca climbing Little Tikes

Spatiu de joaca climbing Little Tikes

1,928.00 Lei

Detalii produs

Include2 leagane tip curea platforma de catarare tobogan casuta dotata cu volan locul de joaca este din plastic rezistentlocul de joaca este din plastic rezistent uv si intemperiiconceput conform normelor de siguranta
Cegreutate suportataMaxim 90 kgvarsta recomandata de producatorpeste 3 anidimensiuni365 x 173 x 193 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus