SPIN MASTER SECRET LIFE OF PETS FIGURINA VORBITOARE CARE MERGE

SPIN MASTER SECRET LIFE OF PETS FIGURINA VORBITOARE CARE MERGE

  • SPIN MASTER SECRET LIFE OF PETS FIGURINA VORBITOARE CARE MERGE 6027222 Caracteristici: -Te-ai intrebat vreodata ce fac animalele de companie in timp ce tu nu esti acasa? -Exploreaza viata secreta a animalelor de companie cu aceste figurine care merg si vorbesc! -Aceste figurine colorate si realiste: Snowball,Max,Gidget si Mel sar si vorbesc la comanda! -Colectioneaza toate personajele din Viata secreta a animalelor si recreeaza toate scenele preferate din film. -Adu aventura acasa cu aceste figurine care merg si vorbesc din Viata secreta a animalelor! -Necesita 2 baterii tip AAA de 1,5V(incluse in set). -Pretul afisat este pentru 1 buc.figurina vorbitoare care merge(The Secret Life of Pets). -Va rugam specificati modelul dorit. -Varsta recomandata:3 ani +. SPIN MASTER 6027222 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciTeai intrebat vreodata ce fac animalele de companie in timp ce tu nu esti acasa exploreaza viata secreta a animalelor de companie cu aceste figurine care merg si vorbesc aceste figurine colorate si realistesnowballmaxgidget si
Pets). -va rugam specificati modelul dorit. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus