Telefonul care numara Fisher Price

Telefonul care numara Fisher Price

  • Telefonul care numara Fisher PriceTelefonul cu numaratoare ! Acest telefon poate fi tras.Rasfoii paginile pentru a vedea diferite animale si apasati butoanele pentru a auzi sunete reale.Include 3 niveluri de joac: invata, Muzica si Imaginatie in limba romana.
  • Modul invatare il invata cifrele si sa numere, animalele si sunete de animale.
  • In modul muzical, poate compune un cantec apasand tastele cu numere.
  • Modul imaginatie ofera sunete telefonice reale.
  • Copilul se poate juca cu receptorul manual atasat de telefon.Acesta jucarie:incurajeaza numararea si invatraea cifrelor, culorilor, animalelor si firmelor de salutcreeaza depinderea de a da si de a primi raspunsuri intr-o conversatie si extinde vocabularul copiluluiincurajeaza jocul pe roluricreste echilibrul si capacitatile motorii pe masura ce copilasul merge si trage dupa el telefonul..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

JoacInvata
Copilul se poate juca cu receptorul manual atasat de telefon.acesta jucarieIncurajeaza numararea si invatraea cifrelor culorilor animalelor si firmelor de salutcreeaza depinderea de a da si de a primi raspunsuri intro conversatie si extinde vocabularul copiluluiincurajeaza jocul pe roluricreste echilibrul si capacitatile motorii pe masura ce copilasul merge si trage dupa el telefonul

Inapoi sus