TOMMEE TIPPEE EXPLORA LINGURITE SILICON 4-7 LUNI 2 BUC

TOMMEE TIPPEE EXPLORA LINGURITE SILICON 4-7 LUNI 2 BUC

  • TOMMEE TIPPEE EXPLORA LINGURITE SILICON 4-7 LUNI 2 BUC Caracteristici: -Linguritele din silicon Explora au fost concepute pentru a fi un prim pas in procesul de hranire al copilului cu lingurita. -Create special pentru copiii care incep diversificarea hranei, linguritele din silicon Explora au o baza flexibila, dintr-un silicon moale tratat antialergic.
  • Astfel, copilul tau se va bucura de primele lui guri de orez sau piure! -Set de 2 lingurite ideale pentru piure sau orez. -Moi si delicate cu guritele copiilor. -Manere lungi pentru a ajunge in borcanasele si recipiente de stocare mai inalte. -Se flexeaza si aplatizeaza – ideale pentru procesul de intarcare. -Pot fi folosite in: masina de spalat vase, cuptorul cu microunde si sterilizator. -Produsul este recomandat pentru bebelusi incepand cu varsta de 4-7 luni. -Fara continut de Bisphenol(0% BPA). -Pachetul contine 2 x lingurite din silicon Explora. -Varsta recomandata: 4 luni+. TOMMEE TIPPEE 44660081..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciLinguritele din silicon
Astfel, copilul tau se va bucura de primele lui guri de orez sau piure! -set de 2 lingurite - ideale pentru piure sau orez. -moi si delicate cu guritele copiilor. -manere lungi pentru a ajunge in borcanasele si recipiente de stocare mai inalte. -se flexeaza si aplatizeaza – ideale pentru procesul de intarcare. -pot fi folosite inMasina de spalat vase cuptorul cu microunde si sterilizator produsul este recomandat pentru bebelusi incepand cu varsta de 47 luni fara continut de
Explora. -varsta recomandata4 luni

Inapoi sus