Maradalia Trusou botez universal

Maradalia Trusou botez universal

  • Trusoul de botez este confectionat cu grija in atelierul nostru din materiale de inalta calitate, bumbac 100%, delicate si fine, sigure pentru pielea bebelusului, cu certificare Oeko Tex Standard 100. Trusoul de botez este uni (potrivit pentru fetite si baieti), delicat si elegant, confectionat din materiale de culoare alba si decorat manual cu diverse modele de dantela alba.
  • Trusoul de botez contine 6 piese: Prosop pentru bebelus – confectionat cu capison, din material moale deosebit de absorbant, realizat din bucle din fire de bumbac de cea mai buna calitate.
  • Prosopul este decorat cu dantela brodata din bumbac iar pe capison are o broderie aurie cu un ingeras si cu mesajul: “Cu drag de la nasi!”. Dimensiunea prosopului este de 80 cm x 80 cm, suficient pentru a sterge bebelusul si pentru a-l tine infasurat pe parcursul ceremoniei.Panza alba este realizată din bumbac premium, de inalta calitate, cu dimensiunea de 70 cm x 70 cm, decorata pe margine si impaturata in dantela.Fasa cu rol în stropirea bebelusului de catre preot, de culoare alba, cu dimensiunea este de 150 cm.Prosop pentru preot – confectionat din bumbac 100%, cu dimensiunea de 30 cm x 50 cm.Sticluta de mircu rol de a pastra mirul sfintit, sticluta este decorata cu dantela brodata din bumbac, asortata cu intreg continutul trusoului.
  • Cutiuta pentru par – potrivita pentru a pastra suvita de par taiata de preot in timpul ceremoniei.
  • Mod de întreținere: Se poate curăța integral în mașina de spălat la 30º cu stoarcere la 800 rotații.
  • Produs fabricat în RomâniaProducător: MARADALIA LINE SRL
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PieseProsop pentru bebelus confectionat cu capison din material moale deosebit de absorbant realizat din bucle din fire de bumbac de cea mai buna calitate
Prosopul este decorat cu dantela brodata din bumbac iar pe capison are o broderie aurie cu un ingeras si cu mesajulCu drag de la nasi
Mod de intretinereSe poate curata integral in masina de spalat la 30o cu stoarcere la 800 rotatii
RomaniaproducatorMaradalia

Inapoi sus