Tutti Bambini-fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35 walnut

Tutti Bambini-fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35 walnut

  • Fotoliul pentru alaptat Tutti Bambini includeun mecanism inovativ de balansare, precum siperne extrem de confortabilendash; totul pentru ca mamica sa se relaxeze pe deplin si sa-i transmita bebelusului aceeasi stare.
  • Fotoliul este special conceput pentru a facilitaprocesul alaptarii, fiind un accesoriu foarte util si apreciat de mamicile din intreaga lume!
  • Caracteristici: Mecanismul de balansarecreeaza omiscare de leganarefoarte relaxanta, ceea ce face adevarate minuni pentru mamica si bebelus.
  • Fotoliul ofera3 pozitii de inclinare ale spatarului, asa incat mamica va gasi pozitia perfecta pentrualaptare, pentrurelaxaresau pentruadormirea bebelusul Fotoliul oferasuport lombarexcelent pentru mamica, astfel incat desi bebelusul va sta in bratele mamicii, spatele acesteia nu va fi deloc afectat.
  • Pernelesuntfoarte confortabile Perneleau ostructurafoartedensa, oferind suport tuturor zonelor implicate in procesul alaptarii Suportul pentru picioareare de asemeneamecanism de balansare Gratie suportuluipentru piciore, fotoliul este foarte util inca dinperioada sarcinii(impiedicand procesul de retentie a apei) Suportulpentru picioare includeo protectie de plasticpentru a putea fi mentinut curat Cotierele fotoliuluisunt prevazute cubuzunare laterale, pentrua depozitalucrurile necesare alaptarii, aproape de mamica Structura din lemna balansoarului face ca acesta sa se integreze usor in orice spatiu (living, dormitor, camera copilului) Balansoarul are ostructura solida, el poate fi utilizat ulterior ca sifotoliu de relaxare(inclusiv pentru copii) Scaunul este finisat culac pe baza de apa, non-toxicndash; asadar poate fi utilizat si de catre copii, fara sa existe vreun pericol.
  • Miscarea sezlonguluieste perfectapentru linistirea, hranirea si adormirea bebelusului Densitateacrescuta apernelorasigura suportul ideal pentruzonele sensibileale mamicii Detalii tehnice: Lemn folosit: Arbore Asiatic Inaltime: 104 cm Lungime: 69 cm Latime: 74 cm Greutate: 26 kg Despre Tutti Bambini In decursul a25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii demobilier inedite, combinand inegalabilulstil clasic, a carui elegantarezista nestirbita in timp,cu modernitatea impusa detendintele contemporane.
  • Solutiiletehnice ingenioase,normelede sigurantastricte, precum si calitatea ireprosabila ndash; reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutii Bambini.
  • Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern, in acelasi timp ndash; create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii.
  • Aceasta estepromisiunea noastra, care ne-a transformat inlideri incontestabili ai acestui segment, in Marea Britanie!..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciMecanismul de balansarecreeaza omiscare de leganarefoarte relaxanta ceea ce face adevarate minuni pentru mamica si bebelus
Detalii tehniceLemn folositarbore
Inaltime104 cm
Lungime69 cm
Latime74 cm
Greutate26 kg

Inapoi sus