Moje Bambino Cuier vestiar - inaltime ajustabila – negru

Moje Bambino Cuier vestiar - inaltime ajustabila – negru

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier pentru vestiar cu bancuta si spatiu depozitare incaltaminte, inaltime ajustabila • Caracteristici: • Polita/ Bancuta/ Placa posterioara:: fabricat din PAL melaminat grosime de 18 mm Suprafata furniruita, cu aspect natural. culoare: lemn de fag, cant din PVC cu grosimea de 2mm colturi drepte • Cadru/ Suport incaltaminte: fabricat din otel profil plat, forma ovala, cu sectiuni transversale de 38 x 20 mm si 30 x 15 cm inaltime ajustabila – reglare din cadru carlige pentru suspendarea hainelor si gentilor protectii din cauciuc pentru a nu zgaria podeaua dopuri din plastic pentru protectia cadrului la reglarea inaltimii colorat • Avantaje: Inaltime reglabilă conform cerintelor partea superioara poate fi fixata la niveluri diferite. Suport pentru incaltaminte ce asigura scurgerea apei Picioare plastic reglabile pentru a-si pastra echilibrul chiar si pe suprafete denivelate. Polita ajuta la folosirea spatiul eficient, chiar si in incaperile mici. Poate fi amplasat langa perete ori dublat unul in spatele celuilat pentru optimizarea spatiului Stabilitate sporita nu necesita fixare pe perete Rezistenta la utilizare si zgariere Ideal pentru gradinite si scoli Poate fi utilizata pe o plaja de varsta mare • Alte detalii: Livrat în cutii de carton pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Acest produs necesita asamblare.
  • Se livreaza in colet plat, compact. • Mediu Materialele din care este realizat acest produs pot fi reciclate.
  • Verifica normele cu privire la reciclare si dacă exista facilitati pentru reciclare in zona în care locuiti Cadru: Se poate recicla separat, daca acest serviciu este disponibil pe plan local ambalaj biodegradabil: carton • Dimensiuni: 121 x 35 x min 141 max 179 cm Cod produs Numar piese Inaltime(cm) Latime(cm) Lungime(cm) Adancime(cm) Diametru(cm) Greutate(kg) MO092390 1 141 149 121 39 Bancuta 40 121 39 -..

688.11 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Moje Bambino Cuier vestiar - inaltime ajustabila – negru

Moje Bambino Cuier vestiar - inaltime ajustabila – negru

688.11 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Placa posterioara fabricat din
Suprafata furniruita, cu aspect natural. - culoareLemn de fag cant din
Suport incaltaminte fabricat din otel profil plat forma ovala cu sectiuni transversale de 38 x 20 mm si 30 x 15 cm inaltime ajustabila reglare din cadru carlige pentru suspendarea hainelor si gentilor protectii din cauciuc pentru a nu zgaria podeaua dopuri din plastic pentru protectia cadrului la reglarea inaltimii colorat
Avantaje
Alte detalii
CadruSe poate recicla separat daca acest serviciu este disponibil pe plan local ambalaj biodegradabilcarton
Dimensiuni121 x 35 x min 141 max 179 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus