ZURU BUNCH O BALLONS BALOANE CU APA 30 BUC

ZURU BUNCH O BALLONS BALOANE CU APA 30 BUC

  • ZURU BUNCH O BALLONS BALOANE CU APA 30 BUC 01217 Caracteristici: -Baloane cu apa Zuru Bob Bunch O Balloons Rapid Fill 30 buc. -Bunch O Balloons este un joc aparent simplu dar foarte atractiv si distractiv. -Acum poti umple 30 de baloane in mai putin de 20 de secunde conectand buchetul cu adaptor la o sursa de apa. -Baloanele se siglieaza singure imediat dupa umplerea lor. -Disponibile in mai multe variante de culori si modele. -Setul contine 30 baloane cu apa autosigilante. -Varsta recomandata: 3 ani +. ZURU 01217 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate. [air-wp-youtube vid=b4r7h4f8NtU vheight=315 vwidth=560 vfborder=0 vshowinfo=0 vshowcontrols=0]..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciBaloane cu apa
Balloons este un joc aparent simplu dar foarte atractiv si distractiv. -acum poti umple 30 de baloane in mai putin de 20 de secunde conectand buchetul cu adaptor la o sursa de apa. -baloanele se siglieaza singure imediat dupa umplerea lor. -disponibile in mai multe variante de culori si modele. -setul contine 30 baloane cu apa autosigilante. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus