Spin Master Set de joaca cu 3 figurine bakugan legends

Spin Master Set de joaca cu 3 figurine bakugan legends

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici Set de joaca cu 3 figurine Bakugan Legends: Celebrele personaje Bakugan au revenit!
  • Aceste seturi sunt complet inspirate din seria „Bakugan”, care spune povestea adolescentilor Dan Kuzo, Shun Kazami, Wynton Steeles, Leia Venegas si a cainelui lor Lightning Sunt cunoscuti ca echipa „Awesome” si realizeaza videoclipuri pentru Youtube Intr-o zi, ei intalnesc o rasa de fiinte biomecanice numite Bakugan Curand se imprietenesc cu Bakugan si incep sa se antreneze in batalii unul cu celalalt in timp ce isi protejeaza cartierul de banditii care folosesc Bakuganul in scopuri rele Asa ca „Cei Mari” se confrunta cu multi inamici noi si Bakuganii lor!
  • Fiecare dintre aceste seturi grozave include mini mingi cu design inspirat din seria pentru copii Bakugan este un joc de strategie, indemanare si multa actiune!
  • Pariaza pe strategie, depaseste-ti adversarul folosindu-ti cartile cu intelepciune!
  • Bila Bakugan se deschide pentru a dezvalui un personaj In lupta, evolutia fiecarui Bakugan intr-o creatura feroce este unica si necesita abilitati specifice de stapanit!
  • Aduna intreaga colectie, stapaneste puterile Bakuganului si vei deveni parte din echipa „Celor Mari”! Pachetul de lupta Bakugan Legends include tot ce ai nevoie pentru a trece peste duel Adauga la colectia ta 2 bile epice Bakugan Legends, 1 Bakugan Ultra impresionant, 6 carti BakuCore puternice si carti de erou de colectie (toate incluse in set) Arunca Bakugan pe cartile BakuCore si urmareste cum se transforma intr-o creatura de lupta formidabila sau alege Bakugan Ultra pentru o transformare si mai impresionanta!
  • Foloseste cardul portal pentru mai mult joc si bonusuri mai mari Cu personaje noi si familiare, fiecare Bakugan Ultra prezinta detalii incredibile si propriul sau simbol de factiune Misteriosul Bakugan are forme noi si transformari unice pentru si mai multa putere in arena de lupta Poti sa iti alegi dintre mai multe modele: Demorc Ultra sau Tretorous Ultra Diverse modele Pretul este pentru o singura bucata Fiecare model se achizitioneaza separat Setul include: 1 minge Ultra Bakugan 2 bile Bakugan 6 BakuCore 3 carti de personaj 1 card portal

139.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Spin Master Set de joaca cu 3 figurine bakugan legends

Spin Master Set de joaca cu 3 figurine bakugan legends

139.00 Lei

Detalii produs

LegendsCelebrele personaje
Poti sa iti alegi dintre mai multe modeleDemorc
Setul include1 minge

Mai multe oferte


Inapoi sus