Vidaxl 3098027 3 piece garden dining set poly rattan brown (317175+44237)

Vidaxl 3098027 3 piece garden dining set poly rattan brown (317175+44237)

  • Bucurați-vă de o masă bună sau de un ceai de după-amiază în spațiul dvs. în aer liber, cu acest set de grădină din poliratan!
  • Având un design elegant, va deveni punctul central al grădinii și al curții dvs!
  • Setul practic de mobilier de exterior are un cadru din oțel vopsit electrostatic, acoperit cu ratan PE, ceea ce îl face rezistent la uzură, ușor de curățat și potrivit pentru utilizarea zilnică în aer liber.
  • Masa este excelentă pentru a păstra băuturile și mâncarea la îndemână. Scaunele sunt ușoare și pot fi stivuite pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt folosite.
  • Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție.Curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun.Depozitare:Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior.
  • Dacă produsul este depozitat în aer liber, se recomandă să îl protejați cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare.
  • Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

NotaPentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il curatati regulat si sa nu il lasati in aer liber fara protectiecuratarefolositi o solutie delicata de sapundepozitaredaca este posibil depozitati intrun loc racoros si uscat in interior

Inapoi sus