Angelcare - mini suport de baie , gri

Angelcare - mini suport de baie , gri

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Angelcare Mini Suport de baie Gri Momentul baitei este modalitatea minunata pentru bebelusi ca sa creeze o legatura speciala cu parintii si fratii.
  • Imbaierea in conditii de siguranta si crearea unei rutine din aceasta activitate, aduce liniste si relaxare la sfarsitul zilei atat pentru parinti cat si pentru copii.
  • Caracteristici: Perfect conceput pentru a se potrivi atat in cada normala, cat si in cada pentru bebelusi, suportul de baie Angelcare Mini este o modalitate ideala de a va sustine copilul ?«n timpul rutinei de baie. Suportul este realizat dintr-un material plastic rezistent, cu textura speciala asemeni unei plase, care permite scurgerea imediata a apei si uscarea rapida. Materialul moale TPE pe care sta sprijinit copilul atinge foarte repede temperatura apei din baie oferind bebelusului caldura, confort si siguranta. Avand o forma ergonomica dar in acelasi timp subtire, suportul de baie Angelcare Mini ofera intotdeauna liniste si incredere parintilor ca baita bebelusului se face in conditii optime de siguranta.
  • Acest lucru face ca suportul sa fie suficient de mic pentru a se incadra in cada dumneavoastra de baie favorita, insa suficient de robust pentru a sprijini copilul in conditii de siguranta. Angelcare a adaugat inteligent doua ventuze care asigur?â o stabilitate etansa la apa pentru acest suport usor de baie. Un indicator de siguranta al nivelului apei, va ajuta sa aflati care este nivelul optim pentru imbaierea bebelusului.
  • IMPORTANT!
  • Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timpul baitei.
  • Greutate maxima recomandata: 9 kg Dimensiuni exterioare: 21 cm latime x 47 cm lungime Varsta recomandata: 0-6 luni Produs Premiat

105.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Angelcare - mini suport de baie , gri

Angelcare - mini suport de baie , gri

105.99 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Greutate maxima recomandata9 kg
Dimensiuni exterioare21 cm latime x 47 cm lungime
Varsta recomandata06 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus