Apa micelara organica cu aloe vera 500 ml CE'BIO

Apa micelara organica cu aloe vera 500 ml CE'BIO

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Apa micelara organica Ce'Bio imbogatita cu suc de Aloe Vera, indeparteaza machiajul si purifica pielea intr-un singur pas.
  • Caracteristici: formula sa contine 50% suc de Aloe Vera nativ proaspat (extras din frunza plantei si folosit fara nici o prelucrare sau incalzire), oferind proprietati regeneratoare si linistitoare; apa micelara ofera o senzatie de confort care garanteaza o piele stralucitoare; patrunde rapid lasand pe piele o pelicula protectoare moale si o senzatie de prospetime; inmoaie, calmeaza, hidrateaza si regenereaza pielea in mod durabil; parfumat cu parfum de origine naturala de Aloe Vera; este potrivita pentru orice tip de piele, inclusiv pentru cea sensibila si iritata; contine 99% ingrediente de origine naturala si 50% din toate ingredientele provin din agricultura ecologica*; NU CONTINE: parabeni, EDTA, OMG, parfum sintetic, coloranti sau elementi din industria petrochimica de tip parafina, silicon sau PEG; acest produs poate fi utilizat timp de pana la 6 luni de la prima aplicare; fabricat in Franta. * Acest produs este certificat Cosmos Organic de catre Ecocert Greenlife Cosmecert conform standardului Cosmos.
  • Mod de utilizare: Aplicati apa micelara pe o discheta din bumbac si curatati fata si gatul.
  • Nu necesita clatire.
  • Ingrediente active: Suc organic de Aloe Vera: contine peste 75 de compusi activi, 20 de minerale, 20 de aminoacizi si 12 vitamine si este in mod natural bogat in apa si polizaharide; recunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale antiinflamatorii, antibacteriene si curative; are proprietati nutritive si hidratante; adauga prospetime si catifelare tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor mai sensibile.
  • Ingrediente INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Coco-Glucoside, Fragrance, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid. * Ingrediente care provin din agricultura ecologica.
  • Prezentare: 500 ml.
  • Produsele din gama Ce'Bio nu contin: parabeni, EDTA (tetrasodiu), parfum de sinteza, coloranti, OGM, elemente din industria petrochimica (ex: parafina), silicon sau PEG (polietilen glicol). Pentru produsele care contin parfumuri, acestea sunt realizate din 100% uleiuri esentiale organice, certificate Cosmos Organic de catre Cosmecert.
  • Nici un produs cosmetic din gama Ce'Bio nu a fost testat pe animale.

75.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Apa micelara organica cu aloe vera 500 ml CE'BIO

Apa micelara organica cu aloe vera 500 ml CE'BIO

75.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciFormula sa contine 50 suc de
ContineParabeni
Mod de utilizareAplicati apa micelara pe o discheta din bumbac si curatati fata si gatul
Ingrediente activeSuc organic de
VeraContine peste 75 de compusi activi 20 de minerale 20 de aminoacizi si 12 vitamine si este in mod natural bogat in apa si polizaharide
InciAloe
Prezentare500 ml
Ce'bio nu continParabeni
Ogm, elemente din industria petrochimica (exParafina) silicon sau

Mai multe oferte


Inapoi sus