Aparat de ambalare in vid Laica vt3119
- Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
- Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
- Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
- In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
- In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
- Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
- Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3119 aparat de vidat alimente automat Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3119. Aparatul de vidat Laica VT3119 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
- Laica VT3119 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere de 110W.
- Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste.
- Display-ul cu 6 leduri de pe capac indica progresul procesului selectat.
Detalii produs
Procedeului | Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare |
---|---|
Avantajele ambalarii alimentelor in vid | Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 34 ori |
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid | Alimente conservate prin congelare (16oc 20oc) |
Puteti opta pentru 2 tipuri de sigilare a pungii | Standard sau |
Utilizarea aparatului | Tasta |
Set | Va permite sa selectati timpul de sigilare in functie de alimentele pe care le ambalatistandard pentru alimentele uscate cum ar fi painea pastele biscuitii si alte asemenea care necesita un timp scurt de sigilare |
Seal | Daca este apasata in timpul ciclului automat de vidare se blocheaza aspirarea aerului si punga este sigilata automat |
Led progres | Indicator luminos care afiseaza progresul procesului selectat |
Automatic/stop | Activeaza ciclul automat de aspirare si sigilare |
Pulse/vacuum | Activeaza functia de vidare cu impulsuri apasand tasta incepe aspirarea aerului care se opreste la eliberarea sa |
Tasta „canister” | Activeaza ciclul de vidare pentru recipiente (nu sunt incluse in pachet se pot achizitiona separat) |
Specificatii tehnice | Debit de aer 12 lmin |
Greutatea | 175 kg |
Pachetul contine | Aparat de vidat |
Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile | Orice punga sau rola marca |