AVENT POMPA DE SAN MANUALA COMFORT + SET PHILIPS BREAST CARE ESSENTIALS

AVENT POMPA DE SAN MANUALA COMFORT + SET PHILIPS BREAST CARE ESSENTIALS

  • AVENT POMPA DE SAN MANUALA COMFORT -Pompa pentru san are un design compact care faciliteaza pozitionarea. -Manerul sau cu forma ergonomica este comod de tinut si asigura control complet atunci cand o utilizezi. -Datorita faptului ca este mica si usoara, pompa este usor de depozitat si transportat, putand fi utilizata in mod discret in timpul calatoriilor. -Aceasta pompa pentru san poate fi utilizata in combinatie cu alte produse de hranire din gama Philips Avent, inclusiv biberoanele Clasic si recipiente de depozitare a laptelui. -Natural.
  • Kit-ul contine: -Pompa de san. -1 baza / capac pentru palnie pentru calatorie. -1 Philips AVENT biberon natural de 125 ml. -1 biberon natural pentru nou-nascut natural + 0 m. -2 tampoane de unica folosinta de zi. -2 tampoane de unica folosinta pentru noapte. -1 disc de etansare. -Instructiuni de utilizare In plus primiti si setul Avent Comfort Through the Night: 20 tampoane de unica folosinta de noapte 2 tampoane de unica folosinta de zi.
  • Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.
  • Acest segment cuprinde activități de monitorizare și analiză, îngrijire terapeutică, managementul sănătății populației și activități de somn și îngrijire respiratorie.
  • Segmentul Alte rapoarte cu privire la articolele Inovare și strategie, Redevențe IP, costuri centrale și alte articole mici.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ContinePompa de san 1 baza capac pentru palnie pentru calatorie 1
Night 20 tampoane de unica folosinta de noapte 2 tampoane de unica folosinta de zi

Inapoi sus