Babymoov-a062002 perna multifunctionala 3in1 mum&b soft white

Babymoov-a062002 perna multifunctionala 3in1 mum&b soft white

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cea mai utila perna pentru viitoarele mamici: perna multi-functionala care poate fi utilizata pentru confortul in timpul somnului pentru alaptat precum si ca perna suport pentru bebelusi.
  • Perna este extrem de ergonomica gratie formei sale in forma de aluna si a umpluturii sale.
  • De ce iubesc mamicile si bebelusii perna Mum& B Pentru ca este o perna multi-functionala: perna pentru somnul linistit al viitoarei mamici perna pentru alaptarea sau hranirea cu biberonul a bebelusului perna-suport pentru bebelus (in perioda in care invata sa stea in fundic). Perna este ultra-confortabila si compacta asa incat poate insoti mamica oriunde si oricand.
  • Husa pernei este detasabila si lavabila.
  • Ofera suportul lombar precum si suport zonei gatului ceea ce va ajuta mamica sa doarma linistita in timpul noptii.
  • Perna poate fi utilizata si pe scaun pe canapea sau orinde doreste mamica.
  • Perna este utila si pentru zona picioarelor: o pozitie mai ridicata a picioarelor va asigura o circulatie mai buna si va impiedica acumularea de lichide in tesuturi.
  • Perna se utilizeaza si in primele luni ale bebelusului ofering o pozitie confortabila atata alaptarii naturale cat si alaptatului cu biberon (deoarece asigura o pozitia mai ridicata a capului ceea ce inseamna ca bebelusul nu se va ineca in timpul hranirii). Perna este perfect adaptabila tuturor pozitiilor de alaptare.
  • Caracteristici: Husa: 95% bumbac 5% elastan Interior: 100% microgranule Marime: 60 x 30 x 12 cm Husa este detasabila si lavabila..

169.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Babymoov-a062002 perna multifunctionala 3in1 mum&b soft white

Babymoov-a062002 perna multifunctionala 3in1 mum&b soft white

169.00 Lei

Detalii produs

MamiciPerna multifunctionala care poate fi utilizata pentru confortul in timpul somnului pentru alaptat precum si ca perna suport pentru bebelusi
Pentru ca este o perna multi-functionalaPerna pentru somnul linistit al viitoarei mamici perna pentru alaptarea sau hranirea cu biberonul a bebelusului pernasuport pentru bebelus (in perioda in care invata sa stea in fundic)
Perna este utila si pentru zona picioarelorO pozitie mai ridicata a picioarelor va asigura o circulatie mai buna si va impiedica acumularea de lichide in tesuturi
CaracteristiciHusa95 bumbac 5 elastan
Interior100 microgranule
Marime60 x 30 x 12 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus