Babymoov - incalzitor milky hot , instant

Babymoov - incalzitor milky hot , instant

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Butonul care actioneaza curgerea apei este programat in prealabil pentru 60 de ml.
  • Apasati, in functie de cantitatea de apa dorita, pentru a prepara formula corecta a lapteului (in mod normal, 30 de ml pentru o lingurita de lapte praf, dar acest lucru difera de la o formula la alta). Incalzitorul este compact si stilat, fiind ideal pentru orice deplasare sau calatorie.
  • In conformitate cu normele NHS (National Health Service), sticlele de lapte trebuie pregatite cu apa proaspat fiarta (pana la 100°C), care trebuie folosita in intervalul de timp de pana la jumatate de ora de la fierbere sau care este racita pana la 70 °C aceasta este temperatura optima pentru a distruge orice bacterie prezenta in formula de prepare a laptelui.
  • Caracteristici: Milky Hot este Igienic: puteti fierbe apa pana la 100°C pentru a elimina orice bacterie Raceste apa rapid la temperatura dorita, gratie ventilatorului intern incorporat Mentine apa la temperatura dorita pana la 6 ore, astfel incat nu este necesar sa fierbeti apa de fiecare data pentru a incalzi sticlele cu lapte.
  • Usor de curatat datorita functiei CLEAN.
  • Un sfat pentru folosirea functiei CLEAN: adaugati cateva picaturi de zeama de lamaie in apa inainte de a apasa butonul de 2-3 ori.

499.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Babymoov - incalzitor milky hot , instant

Babymoov - incalzitor milky hot , instant

499.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciMilky
IgienicPuteti fierbe apa pana la 100c pentru a elimina orice bacterie
CleanAdaugati cateva picaturi de zeama de lamaie in apa inainte de a apasa butonul de 23 ori

Mai multe oferte


Inapoi sus