Vidaxl Bancă de copac, negru, 113 cm, oțel

Vidaxl Bancă de copac, negru, 113 cm, oțel

  • Creați un baldachin natural de umbră în timp ce adăugați un aspect bogat în jurul copacului dvs. preferat, cu această bancă de copac, clasică, din metal!
  • Formă arcuită: Utilizați această bancă de formă arcuită pentru a crea o zonă de ședere spațioasă pentru mai mulți oaspeți.
  • Este menită să fie o alegere excelentă dacă doriți să vă bucurați de o generoasă expunere la soare și de o discuție plăcută cu prietenii.Material premium: Această bancă este fabricată din oțel, rezistent la intemperii și foarte durabil, fiind perfect potrivită pentru utilizarea zilnică în aer liber.Aspect elegant: Liniile bine definite și designul elegant al acestei bănci metalice atrage cu siguranță atenția în orice grădină, terasă sau curte.
  • Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ArcuitaUtilizati aceasta banca de forma arcuita pentru a crea o zona de sedere spatioasa pentru mai multi oaspeti
Este menita sa fie o alegere excelenta daca doriti sa va bucurati de o generoasa expunere la soare si de o discutie placuta cu prietenii.material premiumAceasta banca este fabricata din otel rezistent la intemperii si foarte durabil fiind perfect potrivita pentru utilizarea zilnica in aer liberaspect elegantliniile bine definite si designul elegant al acestei banci metalice atrage cu siguranta atentia in orice gradina terasa sau curte
NotaPentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila

Inapoi sus