Vidaxl Bancă de grădină cu 2 locuri cu perne, alb, ratan pp

Vidaxl Bancă de grădină cu 2 locuri cu perne, alb, ratan pp

  • Bucurați-vă de petrecerea timpului liber în zona de exterior, cu această bancă de grădină elegantă cu 2 locuri, cu perne!
  • Material principal: Fabricat din polipropilenă rezistentă la UV și la intemperii, acest fotoliu dublu de grădină, cu aspect de ratan, poate rezista mult în timp și este ușor de curățat.Pernă confortabilă: Banca de exterior are perne suplimentare pentru confortul dvs.Aplicație vastă: Acest scaun de exterior este o alegere bună pentru a vă relaxa pe terasa, pe verandă, în curtea din spate, pe balcon, lângă piscină, în grădină și în alte spații.
  • Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PrincipalFabricat din polipropilena rezistenta la
Uv si la intemperii, acest fotoliu dublu de gradina, cu aspect de ratan, poate rezista mult in timp si este usor de curatat.perna confortabilaBanca de exterior are perne suplimentare pentru confortul dvsaplicatie vastaacest scaun de exterior este o alegere buna pentru a va relaxa pe terasa pe veranda in curtea din spate pe balcon langa piscina in gradina si in alte spatii
NotaPentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila

Inapoi sus