Bebedeco- aparatoare ( diverse imprimeuri )

Bebedeco- aparatoare ( diverse imprimeuri )

  • Imprimeuri disponibile: Pisicuta Kitty (AI-14 ) Martinel la joaca ( AI-03 ) Printesele Winx ( AI-05 ) Mickey si prietenii ( AI-08 ) Alba ca Zapada ( AI-11 ) 101 Dalmatieni ( AI-01 ) Lumea jucariilor ( AI-20 ) Ferma animalelor ( AI-17 ) Aparatoare lateralanbsp cu umplutura din vatelina antialergica cu grosimea de 3 cm grosime care ii ofera produsului calitatea de a proteja copilul in timpul somnului de curentii de aer din incapere si de accidentele prin lovire in interiorul patuturilor confectionate din lemn.
  • Dimensiune:nbsp 180x40x3 cm ( pentru patut de 120/60 cm ). Figurinele cu care este personalizat mijlocul aparatoarei laterale sunt realizate prin nbsp brodare.
  • Desenul brodat contine deasemenea textul ldquo SOMN USOR!rdquo si ldquo VISE PLACUTE!rdquo MOD DE INTRETINERE:nbsp a se spala la max 40 grade se calca cu fierul de calcat la temperatura medie interzis utilizare inalbitor nu poate fi uscat automat interzis curatare chimica.
  • Materialele folosite suntnbsp bumbac 100% nbsp iarnbsp captuseala din vatelinanbsp antialergica.nbsp Aceasta captuseala utilizeaza microspatii ce formeaza o ldquo camera de aerrdquo in interior fiind unnbsp EXCELENT TERMOIZOLANT.Pentru asigurarea confortului arenbsp CAPACITATEA DE RESPIRATIEnbsp care faciliteaza uscarea imediata a vaporilorde apanbsp ce se pot condensa intre corpul uman si imbracaminte.
  • Este realizata din fibre ultrafine fiind o captuseala denbsp DENSITATE REDUSA armonizand nivelul de performanta cu necesitatea estetica.
  • Captuseala este durabila nbsp NU SE DEFORMEAZAnbsp si a promovat testul privind substantele nocive conform Oeko-Tex Standard 100.Este lejera nbsp moale si de inalta tinuta oferind produsului o calitate superioara.Bumbacul utilizat in proportie de 100% nbsp este foarte fin are o densitate superioara nbsp iar vopselele utilizate sunt nontoxice.Toate materialele sunt hypoalergenice fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (pentru detectarea substantelor nocive). PRODUS FABRICAT IN ROMANIA..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

DisponibilePisicuta
DimensiuneNbsp 180x40x3 cm ( pentru patut de 12060 cm )
IntretinereNbsp a se spala la max 40 grade se calca cu fierul de calcat la temperatura medie interzis utilizare inalbitor nu poate fi uscat automat interzis curatare chimica

Inapoi sus