Beurer - lr210 purificator de aer

Beurer - lr210 purificator de aer

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Purificator de aer LR210 Purificatorul de aer, LR210, asigură curățarea aerului, prin utilizarea unui sistem de filtrare cu trei straturi: prefiltru + filtru de cărbune activ + filtru HEPA13 (praf, păr de animale, mirosuri, polen, etc.
  • Cu ajutorul modului de noapte, puteți lăsa în funcțiune purificatorul de aer LR210 și peste noapte, cu siguranța că somnul dumneavoastră nu va fi deranjat.
  • Cu sistemul de filtrare HEPA13, particulele sunt filtrate în proporție de 99,95%, astfel, vă puteți bucura de un aer curat și sănătos.
  • Datorită designului modern și compact, puteți integra cu ușurință aparatul, în locuința dumneavoastră sau chiar și la birou!
  • Purificarea aerului Purificarea aerului printr-un sistem de filtrare cu 3 straturi 3 trepte 3 trepte de viteză ale ventilatorului Panou de control iluminat Aparatul dispune de panou de control iluminat Caracteristici LR210 Capacitatea de filtrare: 99,95% Curățare suplimentară a aerului datorită funcției ionice opționale Panou de control iluminat Suprafață maximă acoperită: 10 26 mp 3 trepte de purificare Oprire automată de siguranță Garanție: 3 ani Care sunt beneficiile unui aer purificat?
  • Cu ajutorul purificatorului, se va menține un aer sănătos și curat în interiorul încăperii în care este amplasat.
  • Un aer filtrat și curat scade frecvența atacurilor de astm (prin eliminarea declanșatorilor, de ex: particulele de praf), elimină alergenii (polen, praful), reține mirosul de tutun, reduce nivelul de dioxid de carbon (datorită filtrului HEPA), ajută la reducerea nivelului de stres și îmbunătățește starea de spirit. ul.caracteristici { font-size: 18px; } ul.caracteristici > li { margin-bottom:25px; } #german { display:none;}

971.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Beurer - lr210 purificator de aer

Beurer - lr210 purificator de aer

971.00 Lei

Detalii produs

StraturiPrefiltru filtru de carbune activ filtru
Capacitatea de filtrare9995
Suprafata maxima acoperita10 26 mp 3 trepte de purificare
Garantie3 ani
Un aer filtrat si curat scade frecventa atacurilor de astm (prin eliminarea declansatorilor, de exParticulele de praf) elimina alergenii (polen praful) retine mirosul de tutun reduce nivelul de dioxid de carbon (datorita filtrului
Hepa), ajuta la reducerea nivelului de stres si imbunatateste starea de spirit. ul.caracteristici { font-size18px
} ul.caracteristici > li { margin-bottom25px
} #german { displayNone

Mai multe oferte


Inapoi sus