Vidaxl Birou, alb extralucios, 140x50x75 cm, lemn compozit

Vidaxl Birou, alb extralucios, 140x50x75 cm, lemn compozit

  • Biroul la modă este combinația perfectă între funcționalitate, durabilitate și design, adăugând o notă industrială unică biroului de la lucru sau camerei de studiu.
  • Material stabil: Lemnul prelucrat este de o calitate excepțională, cu suprafață netedă și prezentând, de asemenea, durabilitate, stabilitate și rezistență la umiditate.Cadru robust: Construcția acestui birou pentru computer îi asigură robustețea, durabilitatea și o utilizare de lungă durată.Spațiu amplu de depozitare: Blatul mare al acestui birou oferă un loc ideal și spațios pentru desfășurarea activității de lucru. În același timp, cele 2 compartimente din spatele ușilor oferă spațiu pentru a așeza o gamă largă de articole.Birou multifuncțional: Biroul este potrivit pentru o varietate de scopuri.
  • Poate fi folosit ca birou de studiu sau birou de scris într-o cameră de studiu și chiar ca masă de toaletă într-un dormitor.
  • Notă:Fiecare produs include un manual de asamblare în cutie, pentru o asamblare ușoară.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

StabilLemnul prelucrat este de o calitate exceptionala cu suprafata neteda si prezentand de asemenea durabilitate stabilitate si rezistenta la umiditatecadru robustconstructia acestui birou pentru computer ii asigura robustetea durabilitatea si o utilizare de lunga durataspatiu amplu de depozitareblatul mare al acestui birou ofera un loc ideal si spatios pentru desfasurarea activitatii de lucru
In acelasi timp, cele 2 compartimente din spatele usilor ofera spatiu pentru a aseza o gama larga de articole.birou multifunctionalBiroul este potrivit pentru o varietate de scopuri
NotaFiecare produs include un manual de asamblare in cutie pentru o asamblare usoara

Inapoi sus