Bright Starts-40008 girafa vesela-first bites

Bright Starts-40008 girafa vesela-first bites

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Girafa vesela  face parte dintr-o colectie de jucarii pentru dentitie de la Bright Starts special conceputa pentru  a calma gingiile dureroase  ale bebelusilor.
  • Fiecare jucarie  este creata  special pentru o  anumita  parte a zonei dentare.. Aceasta girafa simpatica  a fost gandita pentru perioada in care micutului ii cresc primele maselute  si il vaajuta la calmarea gingiilor  inflamate.
  • Jucaria are  mai multe texturi iar  forma sa rotunda este foarte usor de prins in manutele micute ale bebelusilor.
  • In pachet  este inclusa si o cutiuta sanitara  in care se poate  depozita jucaria  pentru excursii.  Jucaria a fost creata urmand sfaturile unui medic dentist pediatru.   Caracteristici: Texturi multiple pentru  calmarea gingiilor bebelusului  in perioada de dentitie Jucaria a fost  special creata  pentru perioada in care  micutului ii cresc dintisorii din spate Jucaria a fost creata cu ajutorul unui  medic ortodont pediatru Forma sa circulara  este foarte  usor de prins  de manutele micute ale bebelusului Include o  cutiuta sanitara   in care se  poate pastra girafa  dupa curatare pana la urmatoarea folosire Materialele din care este confectionata  nu includ BPA Curatati cu ajutorul unei carpe umede   NU introduceti in masina de spalat vase  sau intr-un vas cu apa Se poate folosi  de la nastere..

29.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bright Starts-40008 girafa vesela-first bites

Bright Starts-40008 girafa vesela-first bites

29.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciTexturi multiple pentrunbsp calmarea gingiilor bebelusuluinbsp in perioada de dentitie

Mai multe oferte


Inapoi sus