BToys - covoras pian muzical pentru dans b.toys

BToys - covoras pian muzical pentru dans b.toys

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Covorul pentru pian B.Toys are spatiu pentru minim 2 dansatori si vine cu o multime de caracteristici muzicale si combinatii!
  • Caracteristici: covorasul este moale, realizat din material textil, prevazut cu 4 moduri de muzica: danseaza cu un prieten, sunete haioase, muzica de gradinita sau mix muzical de sunete distractive de animale pisica, broasca catel si sunete de pian, este impartit in doua zone albastru si rosu cate una pentru fiecare cantaret/dansator montati ringul de dans orinde doriti este usor de pliat, depozitat si de luat in vacanta sau in vizite la prieteni, folositi panoul cu butoane pentru a schimba melodia sau sunetele, este prevazut cu buton pentru oprirea oricarei functii si buton pentru reglarea volumului, pentru utilizare sunt necesare 3 baterii tip AA (sunt incluse), dimensiuni: 135.9 x 85.1 cm.
  • FUNCTIILE COVORASULUI: Danseaza cu un prieten Pasul 1: Alegeti o culoare apasand pe butonul ORANGE sau BLUE . Pasul 2: Apasati si selectati propriul dvs. sunet si incepeti sa dansati pe partea laterala a culorii pe care ați ales-o!
  • Cantece distractive Pasul 1: Alegeti o culoare, apoi apasati pe butonul Fun Songs . Pasul 2: Treceti prin cele 5 melodii fanteziste prin amestecarea oricarui efect sonor.
  • Amestec de sunete Pasul 1: Alegeti o culoare, apoi apasati pe butonul Melody Mix . Pasul 2: Pasiti oriunde pe saltea pentru a auzi cantece de gradinita.
  • Aveti posibilitati nesfarsite atunci cand amestecati cu sunete de animale.
  • Petrecere cu sunete de animale Apasati si sariti pe saltea si pasiti oriunde pentru a auzi un amestec de sunete aleatorii/surprize ale animalelor.
  • AVERTISMENT!
  • PIESE MICI PERICOL DE SUFOCARE.
  • Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

355.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
BToys - covoras pian muzical pentru dans b.toys

BToys - covoras pian muzical pentru dans b.toys

355.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciCovorasul este moale realizat din material textil prevazut cu 4 moduri de muzicadanseaza cu un prieten sunete haioase muzica de gradinita sau mix muzical de sunete distractive de animale pisica broasca catel si sunete de pian este impartit in doua zone albastru si rosu cate una pentru fiecare cantaretdansator montati ringul de dans orinde doriti este usor de pliat depozitat si de luat in vacanta sau in vizite la prieteni folositi panoul cu butoane pentru a schimba melodia sau sunetele este prevazut cu buton pentru oprirea oricarei functii si buton pentru reglarea volumului pentru utilizare sunt necesare 3 baterii tip
Aa (sunt incluse), dimensiuni1359 x 851 cm
CovorasuluiDanseaza cu un prieten
Pasul 1Alegeti o culoare apasand pe butonul
Alegeti o culoare apoi apasati pe butonul
Alegeti o culoare apoi apasati pe butonul
Pasul 2Apasati si selectati propriul dvs sunet si incepeti sa dansati pe partea laterala a culorii pe care ati aleso
Treceti prin cele 5 melodii fanteziste prin amestecarea oricarui efect sonor
Pasiti oriunde pe saltea pentru a auzi cantece de gradinita
Varsta recomandata3 10 ani

Mai multe oferte


Inapoi sus