Bucatarie Malplay pentru copii cu sunete lumini aragaz robinet cu apa 84 cm

Bucatarie Malplay pentru copii cu sunete lumini aragaz robinet cu apa 84 cm

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • O bucătărie cu apă curentă de la un robinet pentru copii este o idee excelentă de cadouri pentru copiii cărora le place să joace bucătar.
  • Acesta este începutul perfect al aventurii tale de gătit.
  • Setul este echipat cu multe accesorii utile în bucătărie.
  • Fiecare dintre ele a fost atent mapat pentru a face să pară real. În timp ce se joacă în colțul bucătăriei copiii învață cum să folosească accesoriile individuale în bucătărie și de asemenea să practice abilități manuale și coordonare.
  • Avantajele și caracteristicile principale ale produsului: · Bucătărie interactivă cu echipamente extinse de bucătărie · Are o plită cu inducție cu butoane care luminează și scoate sunetele de gătit · Robinetul pompează apă! Funcționează ca unul real! · Cuptor dublu deschis și ceas inclus! · Un număr mare de rafturi și dulapuri utile pentru depozitarea produselor · Produsele alimentare și accesoriile care imită lucrul real sunt incluse în set · Confortabile 2 blaturi mari pentru prepararea alimentelor · Tacâmuri spatule și echipamente necesare pe cârlig · Copilul are o plită cu inducție cu butoane robinet de lucru și 2 cuptoare!
  • Blaturile stabile vă permit să pregătiți în mod convenabil mesele iar un număr mare de rafturi și dulapuri blocabile vă permit să depozitați accesoriile necesare.
  • Cârlige agățate deasupra sobei vă va permite să aveți tacâmurile de care aveți nevoie mereu la îndemână! Bucătăria este ușor de instalat și are dimensiuni compacte . Datorită acestor proprietăți poate fi plasat în orice cameră. Bucătăria are 2 cuptoare deschise astfel încât copilul să poată găti 2 feluri de mâncare diferite în același timp!.Un mâner convenabil vă va permite să deschideți și să închideți cuptorul rapid și eficient.
  • Colțul de bucătărie pentru copii este echipat cu o plită cu inducție cu butoanecare se aprinde și face o gătit să sune . Cel mai mare avantaj al bucătăriei este un robinet care funcționează ca unul real!.Pompează apa datorită faptului că atunci când apăsați robinetul apa curge.
  • Setul cu bucătărie include toate accesoriile necesare bucătăriei pentru un tânăr bucătar și imitații de mâncare adevărată! Micul bucătar va găsi tot ce are nevoie pentru gătit în set!
  • Specificație: · Robinet de lucru: pompează apă apa curge din robinet · Efecte luminoase și sonore: Da · Rafturi blocabile: Da · Dimensiuni: 84 x 63 x 37 x 35 cm · Dimensiunile pachetului: 69 x 55 x 14 5 cm · Alimentare: 3 baterii AA (neincluse) · Vârsta: 3+ ani · Greutate cu ambalaj: 3 9 kg

241.15 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bucatarie Malplay pentru copii cu sunete lumini aragaz robinet cu apa 84 cm

Bucatarie Malplay pentru copii cu sunete lumini aragaz robinet cu apa 84 cm

241.15 Lei

Detalii produs

Produsului
Specificatie
Robinet de lucruPompeaza apa apa curge din robinet
Efecte luminoase si sonoreDa
Rafturi blocabileDa
Dimensiuni84 x 63 x 37 x 35 cm
Dimensiunile pachetului69 x 55 x 14 5 cm
Alimentare3 baterii
Varsta3 ani
Greutate cu ambalaj3 9 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus