Bucatarie tefal super chef - Smoby

Bucatarie tefal super chef - Smoby

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Bucatarie Tefal super chef Caracteristici:Bucatarie Tefal Tefal Super Chef cu 37 accesorii.Suprafata de lucru spatioasa,cuptor,frigider,rafturi.Vine echipata cu un prăjitor de pâine Tefal și alte accesorii de bucătărieAccesorii foarte calitative cu ustensile Tefal.Spațiu de joc foarte important,cu doua zone de luat masa și un plan de lucru de tip bucătărie! Multe funcţii: cuptor mare cu placă detaşabilă,frigider,chiuveta cu robinet demontabil,capota detaşabila. Aragaz cu noisemakers şi sunete electronice,modul de preparare butoane: sunete gratar si aburiNumeroase şi rafturi de depozitare.Nou: mașina de cafea cu filtru detasabil integrat!Vine cu multe accesorii: 2 cutite,2 furculițe,două linguri de sticla translucida,2 cupe albe,2 farfurii albe,2 farfurioare rosii,1 tigaie,1 vas cu capac transparent,4 ustensile de gătit,1 solnita sare,1 solnita piper,1 flacon apă,2 borcane condimente,8 alimente artificiale și prăjitor de pâine TEFAL (cu două toasturi) Dulapuri și rafturi multePlatou in formă de S,care incorporează toate etapele: gatit,spalat,2 mese.Spaţiu pentru servit masa.Necesita 2 baterii LR6 (nu sunt incluse)Greutate: 8,5 kgDimensiuni: L 97 x W 41 x H 115 cm.
  • Tefal este unul dintre liderii mondiali în vase antiaderente și aparate electrice mici, oferind o serie de produse de înaltă calitate și îmbunătățite concepute pentru a simplifica sarcinile de zi cu zi din casă. Abordarea lui Tefal este una care evocă ingeniozitate și plăcere, adresată persoanelor care se bucură de experiența de a găti împreună. Tefal este unul dintre reperele industriei și stabilește standardul în tehnologia de acoperire antiaderentă. Marca este recunoscută pentru varietatea și originalitatea ofertei sale și renumită pentru indicatorul său de căldură Thermo-Spot.
  • Tefal susține consumatorii de peste 50 de ani cu produse ingenioase care oferă o gătit sănătos, echilibrat și rezultate mai bune.
  • De la vase la gătit electric, Tefal oferă soluții conviviale care oferă plăcere de a folosi în fiecare zi...

700.18 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bucatarie tefal super chef - Smoby

Bucatarie tefal super chef - Smoby

700.18 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Multe functiiCuptor mare cu placa detasabilafrigiderchiuveta cu robinet demontabilcapota detasabila
Aragaz cu noisemakers si sunete electronice,modul de preparare butoaneSunete gratar si aburi
NouMasina de cafea cu filtru detasabil integrat
Vine cu multe accesorii2 cutite2 furculitedoua linguri de sticla translucida2 cupe albe2 farfurii albe2 farfurioare rosii1 tigaie1 vas cu capac transparent4 ustensile de gatit1 solnita sare1 solnita piper1 flacon apa2 borcane condimente8 alimente artificiale si prajitor de paine
S,care incorporeaza toate etapeleGatitspalat2 mese
Lr6 (nu sunt incluse)greutate85

Mai multe oferte


Inapoi sus