Calut balansoar cu roti Rco, crem, wj 5810 a, cu sunete

Calut balansoar cu roti Rco, crem, wj 5810 a, cu sunete

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Acest calutul balansoar este cadoul ideal pentru distractia celor mici, datorita functiilor multiple cu care este dotat dar si a sunetului real de nechezat pe care il imita. A se folosi in spatiile interioare special amenajate, nu pe drumuri publice sau parcuri. Pentru evitarea accidentelor, verificati in mod regulat starea generala a jucariei si daca toate suruburile si piulitele sunt bine fixate. La prima utilizare scoateti protectia de la baterii (acolo unde este cazul). In cazul in care jucaria este prevazuta cu un comutator ON/OFF trebuie sa comutati intrerupatorul de pornire pe pozitia ON.
  • Comutatorul ON/OFF se gaseste langa capacul pentru inlocuirea bateriilor. Jucaria va incepe sa cante sau sa reproduca sunete (dupa caz), atunci cand actionati butonul conform semnificatiei/specificatiei acestuia. Daca nu folositi produsul este indicat sa comutati intrerupatorul in pozitia OFF. Va rugam sa indepartati ambalajul, eticheta si agatatoarea din plastic, inainte de a da produsul unui copil. Produsul este conform normelor CE in vigoare. Va rugam sa pastrati eticheta si chitanta de cumparare pentru referinte ulterioare. Jucarie din material textil, material de umplutura: poliester. Confectionata din materiale noi. Nu se spala.
  • Se curata doar petele cu o carpa umeda dupa care se sterge cu o carpa uscata.
  • Nu utilizati substante de curatare industriala.
  • Aceasta jucarie foloseste 2 baterii de tipul: R6 -1,5V (R6) PRODUSUL NU INCLUDE BATERII Dimensiune: 66 cm x 49 cm x 37 cm

250.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Calut balansoar cu roti Rco, crem, wj 5810 a, cu sunete

Calut balansoar cu roti Rco, crem, wj 5810 a, cu sunete

250.00 Lei

Detalii produs

UmpluturaPoliester
Aceasta jucarie foloseste 2 baterii de tipulR6 15v (r6)
Dimensiune66 cm x 49 cm x 37 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus