Vidaxl Canapea de mijloc pentru grădină, negru, lemn masiv de pin

Vidaxl Canapea de mijloc pentru grădină, negru, lemn masiv de pin

  • Această canapea de mijloc pentru grădină este o alegere excelentă pentru a vă relaxa și a vă bucura de vremea frumoasă, pentru a trage un pui de somn sau pentru a sta la o șuetă cu familia sau prietenii.
  • Canapeaua de mijloc este realizată din lemn masiv de pin, fiind robustă și stabilă. În plus, această canapea de mijloc din lemn prezintă, de asemenea, un design modular, ceea ce o face complet flexibilă și ușor de deplasat, pentru a se potrivi în orice configurație.
  • O puteți combina cu alte segmente modulare disponibile în meniul derulant, pentru a crea propriile configurații personalizate de seturi de relaxare pentru grădină! Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.
  • Curățare: Folosiți o soluție ușoară de săpun.Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior.
  • Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare.
  • Permiteți o circulație suficientă a aerului pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

NotaPentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il curatati regulat si sa nu il lasati in aer liber fara protectie atunci cand nu il folositi
CuratareFolositi o solutie usoara de sapundepozitaredaca este posibil depozitati intrun loc racoros si uscat in interior

Inapoi sus