Vidaxl Canapea extensibilă cu 2 locuri și taburet, negru, microfibră

Vidaxl Canapea extensibilă cu 2 locuri și taburet, negru, microfibră

  • Această canapea extensibilă are un design convertibil.
  • Așadar, puteți alege dintr-o poziție de ședere, de relaxare sau de dormit, în funcție de preferințele și confortul dvs.
  • Este piesa de mobilier ideală dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar de dormit peste noapte, pentru prietenii și oaspeții dvs.
  • Material durabil: Microfibra este o țesătură sintetică constând din fibre ultrafine, care sunt deosebit de rezistente la pete. Țesătura din microfibră este o alegere excelentă pentru tapițeria mobilierului datorită durabilității și curățării ușoare.Spătar reglabil: Puteți împinge cele două spătare separate ale canapelei de zi, parțial sau complet în jos, pentru a crea un loc ideal pentru un pui de somn sau un pat twin dublu.Taburet practic: Acest taburet este un plus perfect pentru camera dvs. de zi, dormitor și intrare, creând o impresie deosebită! Notă:Fiecare produs include un manual de asamblare în cutie, pentru o asamblare ușoară.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

DurabilMicrofibra este o tesatura sintetica constand din fibre ultrafine care sunt deosebit de rezistente la pete
Tesatura din microfibra este o alegere excelenta pentru tapiteria mobilierului datorita durabilitatii si curatarii usoare.spatar reglabilPuteti impinge cele doua spatare separate ale canapelei de zi partial sau complet in jos pentru a crea un loc ideal pentru un pui de somn sau un pat twin dublutaburet practicacest taburet este un plus perfect pentru camera dvs de zi dormitor si intrare creand o impresie deosebita
NotaFiecare produs include un manual de asamblare in cutie pentru o asamblare usoara

Inapoi sus