Santoro London Carnet a5 santoro sloth

Santoro London Carnet a5 santoro sloth

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici Carnet A5 Santoro Sloth: Santoro Carnetel A5 Sloths, face parte din noua colectie Santoro si reprezinta cel mai dragut obiect pentru a inregistra note, ganduri sau idei Il poti folosi si pentru memento-uri sau pentru a nota, oriunde si oricand, tot ceea ce iti trece prin minte Santoro Carnetel A5 Sloths are un design colorat si ilustratii diferite cu adorabilul animalut lenesul.
  • Interiorul contine pagini liniate fin pentru o notare organizata, fiecare pagina avand un desen cu lenesul agatat de o ramura Marginile de hartie au o culoare vibranta de zmeura.
  • Acest carnetel are o inchidere cu un snur elastic colorat Lenesul este un animal ce isi petrece toata viata atarnat de ramurile copacilor.
  • Este atat de comod incat nici nu prea reuseste sa manance si coboara pe sol doar o data pe saptamana Surprinde-i pe toti cei dragi cu acest Santoro Carnetel A5 Sloths deosebit in care sa isi noteze cele mai importante informatii pentru activitatile lor zilnice Dimensiuni: 21 x 14.8 x 1.3 cm

47.98 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Santoro London Carnet a5 santoro sloth

Santoro London Carnet a5 santoro sloth

47.98 Lei

Detalii produs

SlothSantoro
Dimensiuni21 x 148 x 13 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus