Carte senzoriala textila montessori cu multiple activitati pentru copii mici KidsCare

Carte senzoriala textila montessori cu multiple activitati pentru copii mici KidsCare

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Design interactiv si atragator: Cartea senzoriala textila Montessori KidsCare este conceputa intr-un mod interactiv si atragator, captand interesul copiilor mici.
  • Cu multiple activitati integrate, cum ar fi imbracarea, invatarea alfabetului, numerelor, formelor si culorilor, aceasta carte le ofera copiilor o experienta de invatare distractiva si captivanta.
  • Puzzle captivant cu animale din jungla: Cartea include si un puzzle cu animale din jungla , care adauga o dimensiune suplimentara de explorare si divertisment.
  • Copiii pot asambla piesele puzzle-ului si pot descoperi diferitele animale fascinante din lumea salbatica.
  • Dezvoltare a abilitatilor motorii si cognitive: Aceasta jucarie educativa geniala incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a coordonarii ochi-mana la copii.
  • Prin activitatile de deschidere a fermoarelor, inchiderea nasturilor si prinderea capselor, aceasta ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile motorii si sa-si dezvolte dexteritatea.
  • Totodata, cartea stimuleaza cognitia si perceptia vizuala a copiilor.
  • Beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilor : Aceasta carte ofera beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilor.
  • Pe langa exersarea abilitatilor motorii fine, aceasta contribuie la dezvoltarea memoriei, imbunatatirea concentrarii si coordonarii ochi-mana.
  • De asemenea, copiii invata abilitati de viata, dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si se implica in invatarea senzoriala prin culori, forme si numere.

79.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carte senzoriala textila montessori cu multiple activitati pentru copii mici KidsCare

Carte senzoriala textila montessori cu multiple activitati pentru copii mici KidsCare

79.00 Lei

Detalii produs

AtragatorCartea senzoriala textila
Puzzle captivant cu animale din junglaCartea include si un puzzle cu animale din jungla care adauga o dimensiune suplimentara de explorare si divertisment
Dezvoltare a abilitatilor motorii si cognitiveAceasta jucarie educativa geniala incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a coordonarii ochimana la copii
Beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilorAceasta carte ofera beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilor
Cadou educativ excelent pentru orice ocazieAceasta carte senzoriala este un cadou educational excelent reprezentand o alternativa minunata la tablete sau telefoane
Jucarie de calatorie excelentaDatorita designului sau compact si usor cartea senzoriala textila este perfecta pentru calatorii lungi calatorii cu avionul restaurante sau orice situatie in care este necesara o jucarie linistita

Mai multe oferte


Inapoi sus