Carucior 3 in 1 Lorelli infinity, pana la 22 kg, black diamonds

Carucior 3 in 1 Lorelli infinity, pana la 22 kg, black diamonds

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caruciorul Infinity este un sistem complet 3 in 1. Contine landou, parte sport, cos auto, geanta accesorii carucior, set de adaptori pentru cosulet auto.
  • Cosuletul auto se poate ansambla pe cadrul caruciorului, prin montarea setului de adaptori existenti in pachetul caruciorului.
  • Toate elementele componente , precum landou / partea sport sau cosuletul auto, pot fi montate sau demontate foarte rapid pe cadru, putand trece usor de la o configuratie la alta.
  • Potrivit pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 4 ani, maxim 22 kg.
  • Cadru usor din aluminiu cu 4 roti mari:mecanism de pliere facil, tip carte;maner imbracat in PU leather, reglabil pe inaltime; manerul dispune de suport de biberoane;cos incapator pentru bagaje;rotile din fata sunt fixe sau pivotante si rotile din spate sunt prevazute cu frana centralizata.
  • Rotile sunt foarte silentioase, din material EVA (Etilen Vinil Acetat), renumit pentru capacitatea de absorbtie socuri.
  • Partea sport reversibila:spatar reglabil in 3 pozitii la partea sport, pana la 10 grade fata de orizontala.
  • Partea exterioara a spatarului este prevazuta cu 2 buzunare;suport de picioare reglabil in 4 pozitii, prevazut cu protectie antimurdarire din PU leather;centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte;bara de protectie este detasabila, invelita in husa din PU leather;se poate monta cu fata sau cu spatele la parinte – reversibil.
  • Prevazut cu acoperitoare de picioare pentru vreme rece;copertina reglabila, prevazuta cu sectiune de ventilare si fermoar pentru prelungire;husa detasabila, placuta la atingere, cu umplutura densa si moale pentru confort sporit.
  • Landou:cosul landou este special conceput pentru nou-nascuti (de la nastere pana la max .9 kg);prevazut cu fund rigid, protejeaza foarte bine bebelusul;dispune de salteluta interioara groasa, detasabila si lavabila;prevazut cu acoperitoare de picioare pentru vreme rece, cu protectie anti-vant;calitate foarte buna si moale a materialului textil, placut la atingere;copertina este ajustabila, prevazuta cu sectiune de ventilare si fermoar pentru deschidere; dispune de protectie reglabila impotriva vantului.

2,164.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior 3 in 1 Lorelli infinity, pana la 22 kg, black diamonds

Carucior 3 in 1 Lorelli infinity, pana la 22 kg, black diamonds

2,164.99 Lei

Detalii produs

Mari mecanism de pliere facil tip carte
Partea sport reversibila spatar reglabil in 3 pozitii la partea sport pana la 10 grade fata de orizontala
Landou cosul landou este special conceput pentru nounascuti (de la nastere pana la max 9 kg)
Geanta accesorii carucior prevazuta cu salteluta impermeabila de infasat
Auto cosulet confortabil si usor de manevrat se monteaza in masina cu fata contrar directiei de mers
Dimensiuni produs in ambalaj84 x 50 x 42 cmdimensiuni produs100 x 615 x 115 cmgreutate produs203 kgvarsta recomandata0 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus