Carucior Cybex balios s lux 3 in 1 black deep black cu scoica aton b2

Carucior Cybex balios s lux 3 in 1 black deep black cu scoica aton b2

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Descriere Carucior Cybex Balios S Lux 3 in 1 Black Deep Black cu scoica Aton B2 Sistemul Carucior Cybex Balios S Lux 3 in 1 Black Deep Black este compus din: 1. Carucior Cybex Balios S Lux Black Deep Black; 2. Landou S Cybex Deep Black; 3. Scaun auto (scoica) i-Size Aton B2 4. Adaptor scaun auto carucior Balios S 1. Carucior Balios S Lux Black Deep Black Familia Balios are un nou membru: Caruciorul Balios S Lux Black Deep Black.
  • Parte a sistemului de calatorie Carucior Cybex Balios S Lux 3 in 1 Black Deep Black, caruciorul poate fi folosit in varianta de carucior sport, de sistem TS (travel system), impreuna cu scoica, sau ca sistem 3 in 1 atunci cand la partea sport si scoica se adauga si landoul S sau confortabilul Cocoon S.
  • Caruciorul Balios S Lux poate fi pliat cu o singura mana, acesta stand in picioare dupa pliere.
  • Modelul se poate folosi de la nastere, spatarul fiind reglabil pana la orizontala, pozitie recomandata pentru nou-nascut.
  • Sistem de calatorie Carucior Cybex Balios S Lux 3 in 1 Black Deep Black.
  • Un singur sasiu, patru optiuni de calatorie.
  • Sasiul caruciorului Balios S Lux este compatibil, pe langa partea sport si cu scoicile Cybex multiplu premiate, landoul S sau Cocoon S (disponibile pentru achizitie saparata). Pliere cu o singura mana : Caruciorul Balios S Lux poate fi pliat cu o singura mana, ramanand intr-o pozitie verticala de sine statatoare, pentru depozitare facila.
  • Inclinare cu o singura mana intr-o pozitie dreapta (full lie-flat) : Partea sport a caruciorului Balios S Lux are ultimul cuvant in confort si lux fiind totodata ajustabila in pozitie orizontala complet dreapta, pentru a putea fi utilizata de la nastere.
  • Capotina caruciorului extensibila din 3 segmente : Este dotata cu o fereastra de vizitare si insert de plasa si ofera o protectie impotriva razelor ultraviolete UPF50+. Fereastra din plasa ofera o ventilatie foarte buna, permitand circulatia aerului in zilele calde.
  • Maner ajustabil pe inaltime cu o singura mana : Inaltimea manerului poate fi ajustata cu o singura mana, rezultand astfel o manevrabilitatea foarte buna a caruciorului indiferent de inaltimea parintelui.

2,990.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior Cybex balios s lux 3 in 1 black deep black cu scoica aton b2

Carucior Cybex balios s lux 3 in 1 black deep black cu scoica aton b2

2,990.00 Lei

Detalii produs

Din1
Balios are un nou membruCaruciorul
Pliere cu o singura manaCaruciorul
Inclinare cu o singura mana intr-o pozitie dreapta (full lie-flat)Partea sport a caruciorului
Capotina caruciorului extensibila din 3 segmenteEste dotata cu o fereastra de vizitare si insert de plasa si ofera o protectie impotriva razelor ultraviolete
Maner ajustabil pe inaltime cu o singura manaInaltimea manerului poate fi ajustata cu o singura mana rezultand astfel o manevrabilitatea foarte buna a caruciorului indiferent de inaltimea parintelui
Cos de cumparaturi spatiosCosul de cumparaturi al caruciorului
Suspensii soft pe toate rotilePlimbari in deplin confort pentru bebe pe suprafete variate cu ajutorul suspensiilor super soft
Roti all terrain never-flatMergeti offroad cu incredere cu ajutorul rotilor all terrain ce nu vor face pana indiferent cat de aspra este suprafata pe care plimbati caruciorul
BlackParte sport reversibila putand fi utilizat cu fata sau cu spatele catre directia de mers
Dimensiuni7990 x 605 x 101110 cm
Dimensiuni88 x 41 x 61 cm
Scaunul auto
Greutate117 kg
Greutate omologata acceptata a copiluluiPana la 22 kg (aproximativ 4 ani)
Capacitate cos de cumparaturi5 kg
Dimensiuni saltea35 x 78 cm
Varsta0 luni
Ce9kg 3

Mai multe oferte


Inapoi sus