Carucior Cybex gold balios s lux ocean blue cu cadru argintiu

Carucior Cybex gold balios s lux ocean blue cu cadru argintiu

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Caracteristici Carucior Cybex Gold Balios S Lux Ocean Blue cu cadru argintiu: In caruciorul Balios S Lux, copilasul va fi in siguranta si se va simti foarte confortabil in orice calatorie prin oras Functionand ca un sistem de calatorie, iti permite sa instalezi noul landou Cot S Lux, o scoica, sau sa il folosesti cu partea sport inclusa.
 • De asemenea, poti adauga si Cocoon S pentru o calatorie calduroasa Suspensia moderna, perfecta pentru oras face foarte confortabila trecerea peste denivelari, in timp ce bebelusul poate sta in partea sport la orizontala, in pozitie de somn Centurile de siguranta se strang dintr-o singura miscare Sistem de calatorie 4-in-1: Un singur sasiu, patru optiuni de calatorie.
 • Sasiul caruciorului Balios S Lux este compatibil, pe langa partea sport si cu scoicile noastre multiplu premiate, landoul S Lux (Cot S Lux) si confortabilul Cocoon S.
 • Suspensie moderna: bucura-te de un nou nivel de confort in timpul calatoriilor multumita suspensiilor pe rotile din fata si suspensie pe cadru in partea din spate Inclinare cu o singura mana intr-o pozitie dreapta (full lie-flat): Partea sport a caruciorului Balios S Lux are ultimul cuvant in confort si lux fiind totodata ajustabila in pozitie complet drepta pentru a putea fi utilizata de la nastere.
 • Centuri de siguranta care se strang dintr-o singura miscare Cos de cumparaturi spatios (10kg capacitate de incarcare): Un cos de cumparaturi spatios va permite sa puneti cumparaturi de pana la 10kg, transformand caruciorul intr-un companion practic fie ca ati iesit doar la cumparaturi sau aveti nevoie de un loc unde sa va puneti geanta.
 • Pliere cu o singura mana intr-o pozitie dreapta: Caruciorul Balios S Lux poate fi pliat cu o singura mana, ramanand in pozitie dreapta dupa pliere pentru o depozitare cat mai convenabila.
 • Capotina XXL cu insert de plasa: Protejati-va copilul de elementele naturii cu ajutorul capotinei XXL facuta din material ce ofera protectie ultraviolete UPF50+ ce are o fereastra din plasa pentru respirabilitate crescuta, dar si pentru a permite aerului sa circule in zilele calde.
 • Roti all terrain never-flat: Mergeti off-road cu incredere cu ajutorul rotilor all terrain ce nu vor face pana indiferent cat de aspra este suprafata pe care mergeti.
 • Maner ajustabil pe inaltime cu o singura mana: Inaltimea manerului poate fi ajustata cu o singura mana, permitand adaptarea directiei indiferent de inaltimea parintelui.
 • Setul contine: Cadru Balios S Lux cu roti Parte sport Cos de cumparaturi Bara de protectie Capotina XXL Manual de utilizare Dimensiuni desfacut: Lungime: 810-910 mm Latime: 600 mm Inaltime: 1000 1100 mm Dimensiuni pliat: Lungime: 400 mm Latime: 485 mm Inaltime: 650 mm Greutate: 11.7 kg Scoica si adaptorii se achizitioneaza separat Landoul pentru carucior se achizitioneaza separat

2,499.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior Cybex gold balios s lux ocean blue cu cadru argintiu

Carucior Cybex gold balios s lux ocean blue cu cadru argintiu

2,499.00 Lei

Detalii produs

ArgintiuIn caruciorul
Sistem de calatorie 4-in-1Un singur sasiu patru optiuni de calatorie
Suspensie modernaBucurate de un nou nivel de confort in timpul calatoriilor multumita suspensiilor pe rotile din fata si suspensie pe cadru in partea din spate
Inclinare cu o singura mana intr-o pozitie dreapta (full lie-flat)Partea sport a caruciorului
Cos de cumparaturi spatios (10kg capacitate de incarcare)Un cos de cumparaturi spatios va permite sa puneti cumparaturi de pana la 10kg transformand caruciorul intrun companion practic fie ca ati iesit doar la cumparaturi sau aveti nevoie de un loc unde sa va puneti geanta
Pliere cu o singura mana intr-o pozitie dreaptaCaruciorul
Xxl cu insert de plasaProtejativa copilul de elementele naturii cu ajutorul capotinei
Roti all terrain never-flatMergeti offroad cu incredere cu ajutorul rotilor all terrain ce nu vor face pana indiferent cat de aspra este suprafata pe care mergeti
Maner ajustabil pe inaltime cu o singura manaInaltimea manerului poate fi ajustata cu o singura mana permitand adaptarea directiei indiferent de inaltimea parintelui
Setul contineCadru
Dimensiuni desfacutLungime810910 mm
Latime600 mm
485 mm
Inaltime1000 1100 mm
650 mm
Dimensiuni pliatLungime400 mm
Greutate117 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus