Carucior Graco breaze lite, suits me

Carucior Graco breaze lite, suits me

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caruciorul Breaze Lite este cel mai nou si mai modern model de carucior lansat de firma americana Graco®. Dispune de o pliere compacta si este compatibil cu orice scaun auto Graco Click Connect i-Size.
  • Cu o greutate de doar 6,5 kg, acest carucior compact si elegant este dotat cu caracteristici pe care orice parinte le doreste.
  • Caracteristici Carucior Breaze Lite: Potrivit de la nastere si pana la aprox. 3 ani (0-15 kg).Usor, cu o greutate de numai 6,5 kg.Spatar cu multiple pozitii de inclinare.Pliere usoara si compacta.Bara de protetie detasabila.Sistem Click Connect pentru conectare rapida a scaunelor auto pe sasiul caruciorului.Cos mare pentru cumparaturi si pentru depozitarea lucrurilor bebelusului.Roti frontale pivotante 360°, dotate cu sistem de blocare pe directia de mers.Caruciorul are suspensii pe toate cele 4 roti, pentru protectia coloanei bebelusului la deplasarea pe teren accidentat.Frana de picior dubla, usor accesibila.Depozitare usoara, dupa pliere sta singur in pozitie verticala.Depliere ultra-rapida, cu sistem pentru deblocare lateral.Capotina extensibila formata din 4 segmente, pentru mai multe optiuni de ajustare.Fereastra din plasa, pentru observarea bebelusului si pentru a crea un flux de aer confortabil.Maner captusit, pentru un plus de confort in timpul deplasarii.Protectii pentru centuri.Centuri convertibile, cu prindere in 3 sau in 5 puncte.Husa de ploaie inclusa.
  • Caracteristici tehnice: Compatibil cu scaunele auto Graco SnugRide® i-Size sau SnugEssentials i-Size.Dimensiuni: 88 x 55 x 104 cm.Greutate: 6.5 kg.Sarcina maxima cos cumparaturi: 4.5 kg...

629.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior Graco breaze lite, suits me

Carucior Graco breaze lite, suits me

629.99 Lei

Detalii produs

Lite
Caracteristici tehnice
Dimensiuni88 x 55 x 104 cm
Greutate65 kg
Sarcina maxima cos cumparaturi45 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus