Carucior pentru gemeni Lorelli twin, green

Carucior pentru gemeni Lorelli twin, green

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caruciorul TWIN este special conceput pentru gemeni si pentru confortul individual al acestora, putandu-se adapta nevoilor fiecarui bebelus in parte.
  • Caracteristici:Accesorii incluse: geanta pentru mama, 2 acoperitoare de picioare pentru vreme rece, individual pentru fiecare parte;Sistem ce dispune de 2 sezuturi complet independente unul de celalalt, ceea ce creaza confort copiilor;Copertina reglabila, prevazuta cu 2 viziere transparente, ce permite supravegherea copiilor;Spatar reglabil multipozitii.
  • Fiecare spatar se inclina independent, pana la pozitia de somn;Suport pentru picioare reglabil, individual pe fiecare parte.
  • Suportul pentru picioare este acoperit cu piele, pentru o mai lunga utilizare si curatare usoara;2 saltelute interioare detasabile, cu doua fete, diferit si atractiv imprimate;Rotile duble din fata sunt pivotante;Bara frontala este detasabila, prevazuta cu doua huse pe fiecare parte, cu rol de protectie la impact si antimurdarire;Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte;Dispune de 2 cosulete pentru bagaje;Pliere usoara, doar cu o singura mana – tip carte.
  • Geanta accesorii carucior:Prevazuta cu salteluta de infasat;Confectionata dintr-un material moale, lavabil;Spatiu interior generos, echipat cu buzunare pentru o organizare cat mai buna;Prevazuta cu compartimente si buzunare exterioare;Curea pentru transportul pe umar.
  • Dimensiuni produs in ambalaj: 71 x 23 x 86 cmDimensiuni produs: 84 x 88 x 78 cmGreutate produs: 16.4 kgVarsta recomandata: 0 luni +

1,019.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior pentru gemeni Lorelli twin, green

Carucior pentru gemeni Lorelli twin, green

1,019.99 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Accesorii incluseGeanta pentru mama 2 acoperitoare de picioare pentru vreme rece individual pentru fiecare parte
Geanta accesorii carucior
Dimensiuni produs in ambalaj71 x 23 x 86 cmdimensiuni produs84 x 88 x 78 cmgreutate produs164 kgvarsta recomandata0 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus