Carucior sport off-road beige CAM, 0 - 4 ani sau 22 kg

Carucior sport off-road beige CAM, 0 - 4 ani sau 22 kg

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Căruciorul Off-road este ușor (doar 8,5 kg) și compact (înălțime de doar 57 cm). Are un cadru din aluminiu care îi completează perfect designul.
  • Copertina, inclusiv fereastra din partea superioară, vă permite să aruncați o privire la copil chiar și în timp ce conduceți, copertina se poate deschide partial în partea din spate și conține o plasă de țânțari, astfel încât este asigurat faptul că copilul nu se va supraîncălzi în zilele fierbinți de vară, oferind în același timp protecție UV 50+. Posibilitatea de a regla poziția spătarului până la culcat face din căruciorul Off-Road un cărucior pentru copil încă de la naștere, iar acest lucru va fi apreciat în special de părinții care calatoresc des.
  • Astfel, căruciorul este mai mic decât în cazul unui pătuț pliabil, iar manevrarea lui este cu atât mai ușoară atunci când călătoriți.
  • Puteți regla cu ușurință spătarul cu o singură mână, iar suportul pentru picioare este, de asemenea, ușor de reglat.
  • Scaunul este spațios și confortabil.
  • Mânerul este acoperit cu piele ecologică, există o încuietoare de siguranță pentru sistemul de pliere cu o singură mână. Bara este, de asemenea, acoperită cu piele ecologică și poate fi îndepărtată foarte ușor.
  • Roțile mari pentru toate tipurile de teren au suspensie față și spate, astfel încât se pot descurca cu ușurință pe orice teren.
  • Cărucior de teren pe scurt: Ușor (doar 8 kg) Compact (înălțime de numai 57 cm) Cadru din aluminiu Copertina care include o fereastră Fereastră de ventilație cu plasă de țânțari Spătar reglabil Suport pentru picioare reglabil Mâner și bară transversală detașabilă din piele ecologică Sistem de pliere cu o singură mână Când este pliat, stă singur în picioare Ușor de transferat Centură de siguranță în 5 puncte cu capitonare pentru protejarea umerilor Roți mari pentru toate tipurile de teren (față 180 mm/ spate 225 mm) Suspensie față și spate Manoperă de înaltă calitate Accesorii incluse: copertina, coș spațios, pelerină de ploaie Huse ușor de îndepărtat.
  • Se poate spăla în mașina de spălat la 30 de grade.
  • DIMENSIUNI Desfăcută: (L x l x h) 52-87-106 cm.

1,596.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior sport off-road beige CAM, 0 - 4 ani sau 22 kg

Carucior sport off-road beige CAM, 0 - 4 ani sau 22 kg

1,596.00 Lei

Detalii produs

Scurt
Accesorii incluseCopertina cos spatios pelerina de ploaie
Desfacuta(l x l x h) 5287106 cm
Pliata(l x l x ih) 52297957 cm
Greutate84 kg
Lungimea spatarului46 cm
Latimea scaunului35 cm
Regulament european de referintaEn 18882022
Testul de franareNecesita utilizarea obligatorie a unei frane legate pentru o mai mare siguranta
Testul de rotatie la 360°Testeaza durabilitatea centurii de siguranta in 5 puncte
Testul de uzuraTesteaza rezistenta caruciorului
Testul de compozitie aleatorieTesteaza mecanismele duble de securitate pentru a preveni compozitia accidentala

Mai multe oferte


Inapoi sus