Carusel Malplay cu 500 de melodii telecomanda si proiector roz

Carusel Malplay cu 500 de melodii telecomanda si proiector roz

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Carusel roz pentru patut controlat cu telecomanda cu proiector.
  • Acesta se învârte la 360 de grade și îl face ușor pentru copilul tău să adoarmă. Daca copilul are probleme in a adormi sau a se calma intr-un patut acest produs este doar pentru el.
  • Datorită culorilor delicate melodiilor și efectelor de lumină va păstra atenția copilului dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.
  • Acest carusel este capabil să scoată o varietate de sunete atât cele din natură cât și cele provenite de la instrumente. În plus este capabil să emită până la 8 sunete diferite de animale așa că va fi perfect pentru îmblânzirea copilului cu sunetele faunei.
  • Setul include o telecomandă datorită căreia controlul caruselului este simplu și plăcut și facilitează semnificativ îngrijirea copilului.
  • Telecomanda are multe funcții utile și vă permite să selectați orice melodie să setați volumul și să setați timpul de lucru al caruselului.
  • Acum nu mai trebuie să mergi la pătuț din când în când pentru a schimba melodia când copilul se plictisește.
  • Telecomanda va permite si sa opriti caruselul atunci cand copilul adoarme si datorita posibilitatii de a o face de la o distanta mai mare nu vom trezi copilul nici macar cu pasi.
  • Mobilul vine si cu 4 pandantive bentita cu animale care atrag atentia copilului si ii permit sa se concentreze asupra lor.
  • Modul de noapte al caruselului și proiectorul de stele vă vor permite să simulați o noapte înstelată frumoasă mai ales pentru copil indiferent de ora din zi și de vremea de afară. Caracteristici: -proiector de stele -modul de noapte -2 sunete de instrument -2 sunete ale naturii -8 sunete de animale (de exemplu găină elefant greier broască) -melodie liniştitoare -vocea unui copil care râde -setări de volum -setări de timp -până la 500 de melodii -oglindă -4 umerașe pentru bentiță Parametrii: Dimensiuni produs: 56 x 43 x 40 cm Dimensiuni telecomandă: 8 5 x 0 7 x 4 cm Diametru proiector: 12 cm Alimentare pentru telecomandă: 2 x LR1130 (inclusă) Alimentare mobilă: 3 x AAA (nu sunt incluse)

136.50 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carusel Malplay cu 500 de melodii telecomanda si proiector roz

Carusel Malplay cu 500 de melodii telecomanda si proiector roz

136.50 Lei

Detalii produs

CaracteristiciProiector de stele modul de noapte 2 sunete de instrument 2 sunete ale naturii 8 sunete de animale (de exemplu gaina elefant greier broasca) melodie linistitoare vocea unui copil care rade setari de volum setari de timp pana la 500 de melodii oglinda 4 umerase pentru bentita
ParametriiDimensiuni produs56 x 43 x 40 cm
Dimensiuni telecomanda8 5 x 0 7 x 4 cm
Diametru proiector12 cm
Alimentare pentru telecomanda2 x
Alimentare mobila3 x

Mai multe oferte


Inapoi sus