Chicco - cosulet multifunctional baby hug, 4 in 1, 0 luni+, white snow

Chicco - cosulet multifunctional baby hug, 4 in 1, 0 luni+, white snow

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Chicco Baby Hug este un produs multifunctional, oferind o solutie exclusiva 4 in 1, putand fi transformat cu usurinta intr-un cosulet 'pe roti' pentru bebe, intr-un sezlong, intr-un scaun de masa dar si intr-un fotoliu pentru copii astfel incat sa faciliteze o apropiere profunda intre copii si parintii deopotriva in momentele cand sunt acasa. 4 modalitati de configurare produs Baby Hug: cuib primitor de la nastere pana la 9 kg; sezlong relaxant de la nastere pana la 9 kg; scaun de masa confortabil de la 6 luni pana la 15 kg (aproximativ 3 ani); primul fotoliu de la la 6 luni pana la 15 kg (aproximativ 3 ani). Caracteristici si beneficii: usor de deplasat dispune de 4 roti practice, dotate cu frane pentru siguranta, astfel incat sa poata fi mutat cu usurinta oriunde in casa, fara a fi nevoie sa il ridicati de la sol; reglabil pe inaltime prin accesarea pedalei dispuse in baza cosuletului; distractiv dotat cu o bara cu jucarii, detasabila; dispune de efecte luminoase si muzica pentru zi sau noapte, in functie de momentul zilei; confortabil dispune de salteluta moale, detasabila; husa lavabila; siguranta maxima sezutul este confortabil si sigur inca de la primul moment al diversificarii hranei bebelusului; spatar reglabil in 3 pozitii diferite; usor de manevrat pozitionarea acestuia mai aproape de masa in varianta scaun de masa se face extrem de usor datorita celor 4 roti pivotante; lavabil husa detasabila, usor de spalat/curatat.
  • Detalii tehnice: dimensiuni laterale: 88/122x85 cm; dimensiuni frontale: 88/122x60 cm; dimensiuni laterale in pozitia pliat: 60x85 cm. greutate: 10.2 kg.
  • Producator: Chicco.

1,178.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Chicco - cosulet multifunctional baby hug, 4 in 1, 0 luni+, white snow

Chicco - cosulet multifunctional baby hug, 4 in 1, 0 luni+, white snow

1,178.99 Lei

Detalii produs

HugCuib primitor de la nastere pana la 9 kg
Caracteristici si beneficiiUsor de deplasat dispune de 4 roti practice dotate cu frane pentru siguranta astfel incat sa poata fi mutat cu usurinta oriunde in casa fara a fi nevoie sa il ridicati de la sol
Detalii tehniceDimensiuni laterale88122x85 cm
Dimensiuni frontale88122x60 cm
Dimensiuni laterale in pozitia pliat60x85 cm greutate102 kg
ProducatorChicco

Mai multe oferte


Inapoi sus