Chicco - perna alaptare boppy 4 in 1, moon and stars

Chicco - perna alaptare boppy 4 in 1, moon and stars

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Perna alaptare Chicco Boppy 4 in 1, Moon and stars Boppy ajuta mamele sa mentina bebelusul intr-o pozitie confortabila pe toata durata alaptarii, la o inaltime ideala, astfel incat atasarea la san sa se realizeze in mod corect, prevenind durerile provocate de iritatiile ce pot aparea la nivelul mameloanelor.
  • Umplutura pernei de alaptare Boppy este confectionata in mod exclusiv din fibre care nu isi pierd in timp forma si compactitatea.
  • Acest fapt garanteaza un suport eficient, stabil si sigur pentru bebelus.
  • De asemenea, reduce tensiunea din bratele, umerii si gatul mamei in momentul alaptarii, ajutand-o sa stea in pozitie verticala (in sezut) fara niciun efort.
  • Datorita sistemului exclusiv Miracle Middle Insert , Boppy garanteaza o fixare ferma si sigura, adaptandu-se cu usurinta formelor oricarei femei si nu se va deforma, indiferent de cate ori va fi utilizata.
  • Boppy contine o husa detasabila, disponibila intr-o paleta variata de culori.
  • Atat perna propriu-zisa cat si husa se pot spala in masina automata.
  • Pe de alta parte, Boppy nu poate fi considerata o simpla perna de alaptare.
  • Detinand o multitudine de premii internationale, ea reprezinta un produs versatil care poate fi utilizat in dezvoltarea abilitatilor psiho-motorii ale copilului, insotindu-l in etapele de inceput ale dezvoltarii sale.
  • Alte modalitati de utilizare: 2 luni+ : Un cuib confortabil Dupa finalizarea alaptarii, Boppy devine un cuib confortabil unde bebelusul se poate relaxa, stand intr-o pozitie usor ridicata, fapt ce reduce sansele aparitiei regurgitarii. 6 luni+ : Suportul optim pentru a invata sa mearga de-abusilea Boppy sustine trupul bebelusului in momentul in care acesta sta pe burtica, fapt ce il ajuta la intarirea musculaturii gatului si spatelui, permitandu-i totodata sa exerseze abilitatile de coordonare si sa-l pregateasca pentru faza de trecere la mersul de-abusilea. 9 luni+ : Suport pentru statul in sezut Boppy ajuta bebelusul sa-si mentina echilibrul si sa invete in mod gradual sa stea in sezut fara ajutor in siguranta maxima si confort optim.

249.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Chicco - perna alaptare boppy 4 in 1, moon and stars

Chicco - perna alaptare boppy 4 in 1, moon and stars

249.00 Lei

Detalii produs

Utilizare 2 luniun cuib confortabil
Boppy devine un cuib confortabil unde bebelusul se poate relaxa, stand intr-o pozitie usor ridicata, fapt ce reduce sansele aparitiei regurgitarii. - 6 luni+Suportul optim pentru a invata sa mearga deabusilea
Boppy sustine trupul bebelusului in momentul in care acesta sta pe burtica, fapt ce il ajuta la intarirea musculaturii gatului si spatelui, permitandu-i totodata sa exerseze abilitatile de coordonare si sa-l pregateasca pentru faza de trecere la mersul de-abusilea. - 9 luni+Suport pentru statul in sezut

Mai multe oferte


Inapoi sus